Սնկով համեղ պիցցա. Այն վայելելու համար պետք է ընդամենը 35 րոպե հատկացնել

Սնկով համեղ պիցցա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սնկով համեղ պիցցա պատրաստելիս անգամ, ուտեստի բույրը կարող է ձեզ խենթացնել։ Խրթխրթան կեղևով և ձգվող պանրով ​​տաք պիցցան չի հասցնի սառչել, քանի որ այն կայծակնային արագությամբ կանհետանա սեղանից։ Սա հագեցնող և համեղ խորտիկ է, որը բոլորին դուր կգա:

Այս թույլ խմորով պիցցա պատրաստելիս կարող եք ավելացնել հավելումներ՝ ըստ ձեր ցանկության: Դուք կարող եք այն ավելի մատչելի դարձնել՝ խոզապուխտը երշիկով փոխարինելով: Բացի այդ, դուք կարող եք ավելացնել ավելի շատ բանջարեղեն։ Լոլիկը, բուլղարական պղպեղը և թթու վարունգը կատարյալ են:

Սնկով համեղ պիցցա

Սնկով համեղ պիցցա. Բաղադրիչներ

_Մածուն 250 մլ

_Ձու 1 հատ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 0,3 թեյի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 160 գ

_Խոզապուխտ 100 գ

_Շամպինիոններ 3 հատ

_Կետչուպ 3 ճաշի գդալ

_Կոշտ պանիր 150 գ

Սնկով համեղ պիցցա

Սնկով համեղ պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ լցնել կեֆիրը և արևածաղկի ձեթը։ Ավելացնել ձուն, շաքարավազը և աղը։ Հարիչով հարել մինչև հարթ լինի։

_Փխրեցուցիչի հետ խառնած ցորենի ալյուրը մաղել։ Աստիճանաբար ավելացնել ձվի խառնուրդին։

_Գդալով կամ բահիկով հունցել միատարր խմոր՝ առանց գնդիկների։

Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով։ Խմորը լցնել վրան և հարթեցնել բահիկով:

_Խմորի վրա քսել կետչուպը՝ հավասարաչափ բաշխելով:

_Խոզապուխտը բարակ օղակներով, կամ կամայական կտրատել, սունկը՝ շերտերով։

_Դրանք քսել կետչուպ քսած խմորի վրա։ Ցանկության դեպքում թեթև համեմել։

_Տապակը դնել թխելու 15 րոպե՝ 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում։

_Կոշտ պանիրը քերել։ Պիցցան հանում ենք ջեռոցից և վրան շաղ տալ քերած պանիրը։

_Կրկին դնել ջեռոցում ևս 5-10 րոպե։

Սնկով համեղ պիցցա
Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք վերցնել ավելի փոքր ձևաման: այդ դեպքում պիցցան ավելի բարձր կլինի:

Ամեն դեպքում ուտեստը շատ փափուկ ու համեղ կլինի։ Դա երաշխավորում ենք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ պիցցա

Խնդրում ենք Գնահատեք