Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Շատ հեշտ ու արագ պատրաստվող, անչափ համեղ ընթրիք
Հյուրեր ընդունելիս շատ հարմար է պատրաստել Սնկով ձվածեղ ջեռոցում, այս համեղ ուտեստը նաև շատ արագ է ստացվում:
Հավի ձուն աշխարհում ամենահայտնի մթերքներից է: Հետևաբար, դրա պատրաստման համար շատ բաղադրատոմսեր կան: Պետք է ասեմ, որ սա շատ յուրահատուկ ուտեստ է:
Սովորաբար նախաճաշի համար սովոր ենք ձվածեղը թավայի մեջ տապակել և մատուցել որպես առանձին ուտեստ:
Այստեղ, ձվերը չեն տապակվում, այլ թխվում են ջեռոցում: Ավելին, դա արվում է սնկով շերտի վրա: Եվ ավստրիացի խոհարարների այս ստեղծագործությունը պսակվում է ոսկեգույն պանրի կեղևով:
Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Շամպինիոններ 300 գ
_Պարմեզան 50 գ
_Ձու 4 հատ
_Կարագ 2 ճաշի գդալ
_Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը
_Սունկը մանր կտրատել և տապակել կարագով: Դա կտևի մոտ 15 րոպե, և ամբողջ խոնավությունը պետք է գոլորշիանա:
_Հարել ձվերը աղով և պղպեղով: Սունկը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ, ծածկել ձվի խառնուրդով:
_Պանիրը ցանել վրան և թխել ջեռոցում 180 աստիճանով 20 րոպե: Զարդարել կանաչիներով` մատուցման համար:
Ճաշատեսակը շատ պարզ է, բայց հարուստ պատմությամբ: Այն մատուցվում է նախաճաշին, ընթրիքին կամ որպես խորտիկ: Այս ուտեստը հարմար է, ինչպես ժուլիենը:
Սնկով ձվածեղը ջեռոցում պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ժուլիեն սնկով և հավի մսով