Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Շատ հեշտ ու արագ պատրաստվող, անչափ համեղ ընթրիք

Սնկով ձվածեղ ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Շատ հեշտ ու արագ պատրաստվող, անչափ համեղ ընթրիք

Հյուրեր ընդունելիս շատ հարմար է պատրաստել Սնկով ձվածեղ ջեռոցում, այս համեղ ուտեստը նաև շատ արագ է ստացվում:

Հավի ձուն աշխարհում ամենահայտնի մթերքներից է: Հետևաբար, դրա պատրաստման համար շատ բաղադրատոմսեր կան: Պետք է ասեմ, որ սա շատ յուրահատուկ ուտեստ է:

Սովորաբար նախաճաշի համար սովոր ենք ձվածեղը թավայի մեջ տապակել և մատուցել որպես առանձին ուտեստ:

Այստեղ, ձվերը չեն տապակվում, այլ թխվում են ջեռոցում: Ավելին, դա արվում է սնկով շերտի վրա: Եվ ավստրիացի խոհարարների այս ստեղծագործությունը պսակվում է ոսկեգույն պանրի կեղևով:

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում

Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Շամպինիոններ 300 գ

_Պարմեզան 50 գ

_Ձու 4 հատ

_Կարագ 2 ճաշի գդալ

_Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում

Սնկով ձվածեղ ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Սունկը մանր կտրատել և տապակել կարագով: Դա կտևի մոտ 15 րոպե, և ամբողջ խոնավությունը պետք է գոլորշիանա:

_Հարել ձվերը աղով և պղպեղով: Սունկը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ, ծածկել ձվի խառնուրդով:

_Պանիրը ցանել վրան և թխել ջեռոցում 180 աստիճանով 20 րոպե: Զարդարել կանաչիներով` մատուցման համար:

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում

Ճաշատեսակը շատ պարզ է, բայց հարուստ պատմությամբ: Այն մատուցվում է նախաճաշին, ընթրիքին կամ որպես խորտիկ: Այս ուտեստը հարմար է, ինչպես ժուլիենը:

Սնկով ձվածեղը ջեռոցում պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ժուլիեն սնկով և հավի մսով

Խնդրում ենք Գնահատեք