Սունկը կարագով. Համեղ, նուրբ ու հյութեղ ուտեստ, որն իր բույրով կխենթացնի

Սունկը կարագով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սունկը կարագով. Համեղ, նուրբ ու հյութեղ ուտեստ, որն իր բույրով կխենթացնի: Սա, հավանաբար, երբևէ կերածս ամենահեշտ ուտեստներից մեկն է:

Այս կերպ պատրաստված սնկերը այնքան ունիվերսալ են, որ դրանք մատուցվում են ինչպես տոնական սեղանի վրա, այնպես էլ աշխատանքային օրվա ճաշի համար:

Մի տարեց կին ինձ հյուրասիրեց այս ուտեստը, երբ այցելել էի իրեն: Ինձ շատ դուր եկավ ու բնականաբար խնդրեցի բաղադրատոմսը, ինքս փորձեցի, ու հիմա ներկայացնում եմ ձեզ:

Սունկը կարագով

Սունկը կարագով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Շամպինիոն 500 գ
  • Կարագ 2.5 ճաշի գդալ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ 2-3 հատ

Սունկը կարագով

Սունկը կարագով. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ ընտրեք ամենափոքր և մաքուր սնկերը: Կտրել դրանք խոշոր խորանարդներով: Այսպիսով, դրսից դրանք կունենան ցանկալի ոսկեգույն կեղև, բայց ներսում կմնան փափուկ և հյութալի:
  2. Սունկը թեթևակի լվանալ սառը ջրով, այնուհետև վրան լցնել եռման ջուր: Անմիջապես տեղափոխել սրբիչի վրա և լավ ցամաքեցնել, որ ավելորդ խոնավությունը չներծծվի:
  3. Սունկը դնել ամանի մեջ և աղ անել: Պղպեղի հատիկները մանրացնել հավանգի մեջ:
  4. Դնել տապակը ուժեղ կրակի վրա: Հալեցնել կարագը դրա մեջ: Եթե ​​համոզված չեք որակի մեջ, մի քիչ բուսայուղ ավելացրեք: Դա կկանխի կարագի այրումը: Այժմ սունկը լցնել կարագի մեջ և տարածել դրանք հավասարապես:
  5. Աղ անել եւ եփել 5 րոպե՝ առանց դիպչելու: Այդ ընթացքում սունկը կթողնի հյութը, և այն իր հերթին ժամանակ կունենա գոլորշիանալու համար:
  6. Դրանից հետո կրակը նվազեցնել միջին չափի, սունկը խառնել: Թող դրանք եփվեն ևս 3 րոպե: Այնուհետև նորից խառնել սունկը, պղպեղ անել: Համոզվեք, որ բոլոր կտորները հավասարապես կարմրել են:

Սունկը կարագով

Կարագով սունկը պատրաստ է: Կարելի է մատուցել որպես կողմնակի ուտեստ հավի կամ կարմիր մսի հետ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ ժուլիեն շամպինիոններով

Խնդրում ենք Գնահատեք