Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Պատրաստեք համեղ մակարոնեղեն: Ճաշատեսակը կատարյալ է ռոմանտիկ ընթրիքի համար, և միանգամայն գոհացուցիչ է, այն արագ է հագեցնում, այնպես որ տղամարդուն անպայման դուր կգա:
Ստացվում է բավականին հյութալի, համը պայծառ և բազմազան է բանջարեղենի և համեմունքների առկայության շնորհիվ: Բացի այն, որ սպագետի աղացած մսով շատ գոհացնող է, այն նաև շատ համեղ է:
Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Սպագետի 300 գր
- Կարագ 20 գր
- Գազար 0.5 հատ
- Աղացած միս 250 գր
- Սոխ 1 հատ
- Ալյուր 1 ճաշի գդալ
- Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
- Պապրիկա 0.5 թեյի գդալ
- Սխտոր 1 պճեղ
- Շաքար 0.5 թեյի գդալ
- Ջուր 150 մլ
- Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
- Կոշտ պանիր 30 գր
- Աղը ըստ համտեսի
- Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի
Սպագետի աղացած մսով և լոլիկի մածուկով. Պատրաստման եղանակը
- Վերցնել մեծ խորը կաթսա (այնպես, որ հարմար լինի սպագետտի պատրաստել), ջուրը լցնել դրա մեջ, դնել կրակի վրա, հասցնել եռման, ավելացնել աղ, ապա մակարոնեղենը դնել եռացրած ջրի մեջ և պատրաստել դրանք փաթեթի վրա նշված տրված ցուցումների համաձայն:
- Պատրաստի սպագետին շրջել քամիչի վրա՝ հեռացնելով ջուրը: Այնուհետև սպագետին տապակի մեջ դնել, մի կտոր կարագ ավելացնել, խառնել:
- Կտրեք սոխը փոքր խորանարդներով, քերել գազարը խոշոր քերիչով: Լցնել տապակի մեջ քիչ քանակությամբ բուսական յուղ, տապակը դնել կրակին: Հենց յուղը տաքանա, ավելացրեք արդեն պատրաստված սոխն ու գազարը: Բանջարեղենը տապակել միջին կրակի վրա, անընդհատ խառնելով դրանք, հասցնել փափուկ վիճակի:
- Այժմ տապակի մեջ ավելացնել աղացած միսը: Լավ կլինի, եթե միսն աղաք ինքերդ, ոչ թե օգտագործեք գնվածը: Կարող է օգտագործվել ցանկացած միս` տավարի, խոզի, հնդկահավ և նույնիսկ հավի:
- Շարունակեք տապակել բաղադրիչները, պարբերաբար խառնելով դրանք, մինչև գույնը փոխվի: Դրանից հետո ավելացնել համեմունքներ, մասնավորապես՝ աղ, սև պղպեղ և պապրիկա: Այնուհետև մի քիչ ալյուր ավելացնել: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտ և ավելացնել տոմատի մածուկը:
- Աղացած միսը բանջարեղենով և համեմունքներով խառնելուց հետո լցնել տաք ջրի մեջ: Կրկին խառնել ամեն ինչ լավ և եփել տապակի պարունակությունը 5-7 րոպե ցածր ջերմության վրա: Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել մի քիչ ավելի շատ աղ, ինչպես նաև ճզմած սխտոր և շաքարով, խառնել սոուսը ևս 5 րոպե:
- Քերել խոշոր քերիչով մի քիչ պանիր: Հիմա, երբ ամեն ինչ պատրաստ է, նախապես եփած սպագետին լցնել ափսեների վրա, վերևում տարածել տոմատի սոուսը աղացած միսով և վրան ցանել քերած պանիր:
Սպագետին աղացած մսով և լոլիկի մածուկով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: