Սպագետի տապակի մեջ. Համեղ ուտեստի պատրաստման պարզ տարբերակ

Սպագետի տապակի մեջ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպագետի տապակի մեջ. Համեղ ուտեստի պատրաստման պարզ տարբերակ

Մի անգամ ինձ ասացին այս մեթոդի մասին, բայց ես չէի հավատում, որ այդպես հնարավոր է համեղ ուտեստ պատրաստել, որովհետև սովորել եմ, որ իսկական սպագետի պատրաստելը հատուկ եղանակ ունի: Բայց հիմա հասկանում եմ, որ այսպես իհարկե ավելի արագ ու նույնիսկ ավելի հարմար է:

Գիտե՞ք, թե որն է անվիճելի դրական կողմը թավայի մեջ բանջարեղենով սպագետի պատրաստելու դեպքում, բացի ավելորդ ամաններ չօգտագործելը: Պատրաստման ընթացքում մակարոնեղենն ամբողջովին հագենում է մնացած բաղադրիչների համով և բույրով: Դա, անշուշտ, կերակրատեսակն անհավանական է դարձնում: Ծանոթացեք այս բաղադրատոմսի հետ:

Սպագետի տապակի մեջ

Սպագետի տապակի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սպագետի 500 գ
  • Լոլիկ 1 հատ
  • Կարմիր սոխ 0,5 հատ
  • Կանաչ սոխ 1 փունջ
  • Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
  • Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ
  • Պահածոյացված թյունոս 150 գ
  • Պանիր 150 գ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Չաման` ըստ ճաշակի
  • Սխտորի փոշի` ըստ ճաշակի
  • Համեմ` ըստ ճաշակի

Սպագետի տապակի մեջ

Սպագետի տապակի մեջ. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ պատրաստեք բանջարեղենը՝ խորանարդներով կտրատելով:
  2. Կոտրել սպագետի մեջտեղից և դնել տապակի մեջ: Պատրաստի բանջարեղենը լցնել թավայի պարագծի շուրջը: Վերևից սպագետի վրա լցնել բուսական յուղ, աղ և շաղ տալ համեմունքներով, ավելացնել տոմատի մածուկը և համեմը:
  3. Բաղադրիչների վրա եռացրած ջուր լցնել այնպես, որ դրանք ծածկեն սպագետին: Եփել միջին կրակի վրա, երբեմն խառնելով, ծածկած կափարիչով՝ մինչև փափկել:
  4. Պատրաստման ավարտին ավելացնել թյունոսը և ցանել քերած պանիրը: Ծածկել տապակը կափարիչով և թողնել մի քանի րոպե:
  5. Այսպիսով, դուք կարող եք եփել ոչ միայն սպագետի թյունոսով, այլ նաև այլ լցոններով:

Սպագետի տապակի մեջ

Ընտրեք այն, ինչ ձեզ դուր է գալիս և պատրաստեք: Քնքշություն ավելացնելու համար կարող եք լցնել յուղալի սոուս կամ հունական յոգուրտ: Եվ եթե սիրում եք կծու ուտեստներ, ապա ավելացրեք սխտոր:

Սպագետին տապակի մեջ պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Սպագետի բոլոնեզե սոուսով

Խնդրում ենք Գնահատեք