Սպագետի տապակի մեջ. Համեղ ուտեստի պատրաստման պարզ տարբերակ
Մի անգամ ինձ ասացին այս մեթոդի մասին, բայց ես չէի հավատում, որ այդպես հնարավոր է համեղ ուտեստ պատրաստել, որովհետև սովորել եմ, որ իսկական սպագետի պատրաստելը հատուկ եղանակ ունի: Բայց հիմա հասկանում եմ, որ այսպես իհարկե ավելի արագ ու նույնիսկ ավելի հարմար է:
Գիտե՞ք, թե որն է անվիճելի դրական կողմը թավայի մեջ բանջարեղենով սպագետի պատրաստելու դեպքում, բացի ավելորդ ամաններ չօգտագործելը: Պատրաստման ընթացքում մակարոնեղենն ամբողջովին հագենում է մնացած բաղադրիչների համով և բույրով: Դա, անշուշտ, կերակրատեսակն անհավանական է դարձնում: Ծանոթացեք այս բաղադրատոմսի հետ:
Սպագետի տապակի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սպագետի 500 գ
- Լոլիկ 1 հատ
- Կարմիր սոխ 0,5 հատ
- Կանաչ սոխ 1 փունջ
- Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
- Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ
- Պահածոյացված թյունոս 150 գ
- Պանիր 150 գ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Չաման` ըստ ճաշակի
- Սխտորի փոշի` ըստ ճաշակի
- Համեմ` ըստ ճաշակի
Սպագետի տապակի մեջ. Պատրաստման եղանակը
- Նախ պատրաստեք բանջարեղենը՝ խորանարդներով կտրատելով:
- Կոտրել սպագետի մեջտեղից և դնել տապակի մեջ: Պատրաստի բանջարեղենը լցնել թավայի պարագծի շուրջը: Վերևից սպագետի վրա լցնել բուսական յուղ, աղ և շաղ տալ համեմունքներով, ավելացնել տոմատի մածուկը և համեմը:
- Բաղադրիչների վրա եռացրած ջուր լցնել այնպես, որ դրանք ծածկեն սպագետին: Եփել միջին կրակի վրա, երբեմն խառնելով, ծածկած կափարիչով՝ մինչև փափկել:
- Պատրաստման ավարտին ավելացնել թյունոսը և ցանել քերած պանիրը: Ծածկել տապակը կափարիչով և թողնել մի քանի րոպե:
- Այսպիսով, դուք կարող եք եփել ոչ միայն սպագետի թյունոսով, այլ նաև այլ լցոններով:
Ընտրեք այն, ինչ ձեզ դուր է գալիս և պատրաստեք: Քնքշություն ավելացնելու համար կարող եք լցնել յուղալի սոուս կամ հունական յոգուրտ: Եվ եթե սիրում եք կծու ուտեստներ, ապա ավելացրեք սխտոր:
Սպագետին տապակի մեջ պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Սպագետի բոլոնեզե սոուսով