Սպանախով կարկանդակներ. Հաճախ եմ պատրաստում ընտանիքիս համար

Սպանախով կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ջեռոցում թխած Սպանախով կարկանդակներ մեր տանը սիրում են բոլորը: Դրանք միշտ լավ են ստացվում, փափուկ են, թեթև, ախորժելի։

Մարդիկ տարբեր նախընտրություններ ունեն, եթե չեք սիրում սպանախ, կարող եք միջուկն ընտրել ձեր ցանկությամբ, խմորը համակցվում է տարբեր միջուկների հետ։

Սպանախով կարկանդակներ

Սպանախով կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մածուն 200 մլ

_Ջուր 100 մլ

_Ձու 1 հատ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_Ալյուր 550 գր

Միջուկը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է

_Սպանախ 500 գր

_Սոխ 2 հատ

_Ճարպ 100 գր

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ, անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Սպանախով կարկանդակներ

Սպանախով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Տաք մածունը խառնել տաք ջրի, ձվի, աղի և բուսական յուղի հետ,  հարել հարիչով, մինչև հարթ լինի։

_Ավելացնել մաղած ալյուրը, հունցել փափուկ, ճկուն խմոր, ծածկել և թողնել 10-15 րոպե։

_Միջուկի համար սպանախը մանր կտրատել, սոխը մանր խորանարդիկներով կտրատել։

_Խառնել դրանք, ավելացնել կանաչիները, աղը ու համեմունքները ըստ ճաշակի, ավելացնել ճարպը՝ մանր խորանարդներով կտրատած:

_Խմորը բաժանել 18 մասի և գնդիկներ անել։

_Յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել բարակ շերտով, դնել միջուկը և ծրարաձև ծալել։

_Ջեռոցի տապակին յուղ քսել, շարել կարկանդակները և հարած դեղնուց  քսել:

_Թխել 180 աստիճանով մոտ 15-20 րոպե, բայց ուղղորդվեք ըստ ջեռոցի առանձնահատկությունների։

Սպանախով կարկանդակներ

Այս պարզ, խմորն ու կանաչ միջուկը արդյունքում տալիս են շատ փափուկ, նուրբ կարկանդակներ՝ ոչ միայն համեղ, այլև առողջարար։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք