Սպրինգ Ռոլլեր. Պատրաստեք այս անսովոր հյուրասիրությունը տանը և զարմացրեք ձեր ընտանիքին և ընկերներին:
Բանջարեղենով աղացած միսը տապակում են տապակի մեջ, իսկ հետո փաթաթում ֆիլո խմորով: Ավելի ընդգծված նրբագեղության համար կարող եք օգտագործել ուտելի բրնձի թուղթ կամ ձվի խմորով շերտեր:
Վերջում գլանափաթեթները եփում են տապակի մեջ և մատուցում: Գործընթացը կարող է թվալ ժամանակատար, բայց ձեր գործադրած ջանքերը կհատուցվեն հյուրերի վայելքով: Ի վերջո, նման տնական հյուրասիրության համը բազմակի անգամ ավելի լավն է, քան գնվածի համը:
Սպրինգ Ռոլլեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
_Աղացած խոզի միս 450 գ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Կոճապղպեղ` ըստ ճաշակի
_Գազար 1 հատ
_Վարունգ 1 հատ
_Կարմիր սոխ 0,5 հատ
_Սպիտակ կաղամբ 200 գ
_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ
_Կարմիր գինու քացախ 1 ճաշի գդալ
_Ֆիլո խմոր 400 գ
Սպրինգ Ռոլլեր. Պատրաստման եղանակը
_Աղացած խոզի միսը տապակել տաք թավայի մեջ, բոլոր կողմերից ձիթապտղի յուղով, մինչև ոսկե դարչնագույնը, մոտ 8 րոպե:
_Միսը հյութեղ պահելու համար տապակելիս մանրացնել այն փայտե գդալով:
_Մինչ միսը տապակվում է, գազարն ու կոճապղպեղը քերել, սխտորը դանակով մանր կտրատել:
_Կաղամբը մանրացնել և կտրել սոխը: Պատրաստի բանջարեղենն ավելացնել աղացած մսին և շարունակել անընդհատ խառնելով տապակել, մինչև կաղամբը փափկի, 3-4 րոպե:
_Լցնել սոյայի սոուս և կարմիր գինու քացախ, խառնել և հանել կրակից:
_Ֆիլո խմորը կտրատել 12-15 սմ քառակուսիներով: Յուրաքանչյուր քառակուսիի վրա դնել մի քանի ճաշի գդալ միջուկ և փաթաթել ռուլետներ:
_Թավայի մեջ լցնել բուսական յուղ, որպեսզի այն թավայի հատակը 15 մմ ծածկի, տաքացնել այն ուժեղ կրակի վրա:
_Տապակել Սպրինգ Ռոլլերը 3-4 րոպե, այնուհետև շրջել և տապակել, մինչև ոսկե դարչնագույնը ևս 3-4 րոպե:
_Տաք ռոլլերը զգուշորեն դնել թղթե սրբիչի վրա և թողնել, որ ավելորդ յուղը ներծծվի թղթի մեջ:
Մատուցել ռոլլերը պատրաստելուց անմիջապես հետո և ձեր սիրած սոուսով:
Ի դեպ, այն փաստը, որ չինացիները պատրաստում են այս նախուտեստը Ամանորին, ամենևին չի նշանակում, որ պետք է ձմռանը սպասել: Հաճույք պատճառեք ձեզ նախաճաշին կամ այն ժամանակ, երբ ցանկանում եք:
Սպրինգ Ռոլլերը պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ