Սպրինգ Ռոլլեր. Համեղ ուտեստ մսով ու բանջարեղենով, չինական խոհանոցից

Սպրինգ Ռոլլեր ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Սպրինգ Ռոլլեր. Պատրաստեք այս անսովոր հյուրասիրությունը տանը և զարմացրեք ձեր ընտանիքին և ընկերներին:

Բանջարեղենով աղացած միսը տապակում են տապակի մեջ, իսկ հետո փաթաթում ֆիլո խմորով: Ավելի ընդգծված նրբագեղության համար կարող եք օգտագործել ուտելի բրնձի թուղթ կամ ձվի խմորով շերտեր:

Վերջում գլանափաթեթները եփում են տապակի մեջ և մատուցում: Գործընթացը կարող է թվալ ժամանակատար, բայց ձեր գործադրած ջանքերը կհատուցվեն հյուրերի վայելքով: Ի վերջո, նման տնական հյուրասիրության համը բազմակի անգամ ավելի լավն է, քան գնվածի համը:

Սպրինգ Ռոլլեր

Սպրինգ Ռոլլեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ

_Աղացած խոզի միս 450 գ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Կոճապղպեղ` ըստ ճաշակի

_Գազար 1 հատ

_Վարունգ 1 հատ

_Կարմիր սոխ 0,5 հատ

_Սպիտակ կաղամբ 200 գ

_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ

_Կարմիր գինու քացախ 1 ճաշի գդալ

_Ֆիլո խմոր 400 գ

Սպրինգ Ռոլլեր

Սպրինգ Ռոլլեր

Սպրինգ Ռոլլեր. Պատրաստման եղանակը

_Աղացած խոզի միսը տապակել տաք թավայի մեջ, բոլոր կողմերից ձիթապտղի յուղով, մինչև ոսկե դարչնագույնը, մոտ 8 րոպե:

_Միսը հյութեղ պահելու համար տապակելիս մանրացնել այն փայտե գդալով:

_Մինչ միսը տապակվում է, գազարն ու կոճապղպեղը քերել, սխտորը դանակով մանր կտրատել:

_Կաղամբը մանրացնել և կտրել սոխը: Պատրաստի բանջարեղենն ավելացնել աղացած մսին և շարունակել անընդհատ խառնելով տապակել, մինչև կաղամբը փափկի, 3-4 րոպե:

_Լցնել սոյայի սոուս և կարմիր գինու քացախ, խառնել և հանել կրակից:

_Ֆիլո խմորը կտրատել 12-15 սմ քառակուսիներով: Յուրաքանչյուր քառակուսիի վրա դնել մի քանի ճաշի գդալ միջուկ և փաթաթել ռուլետներ:

_Թավայի մեջ լցնել բուսական յուղ, որպեսզի այն թավայի հատակը 15 մմ ծածկի, տաքացնել այն ուժեղ կրակի վրա:

_Տապակել Սպրինգ Ռոլլերը 3-4 րոպե, այնուհետև շրջել և տապակել, մինչև ոսկե դարչնագույնը ևս 3-4 րոպե:

_Տաք ռոլլերը զգուշորեն դնել թղթե սրբիչի վրա և թողնել, որ ավելորդ յուղը ներծծվի թղթի մեջ:

Սպրինգ Ռոլլեր

Սպրինգ Ռոլլեր

Մատուցել ռոլլերը պատրաստելուց անմիջապես հետո և ձեր սիրած սոուսով:

Ի դեպ, այն փաստը, որ չինացիները պատրաստում են այս նախուտեստը Ամանորին, ամենևին չի նշանակում, որ պետք է ձմռանը սպասել: Հաճույք պատճառեք ձեզ նախաճաշին կամ այն ժամանակ, երբ ցանկանում եք:

Սպրինգ Ռոլլերը պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք