Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ. Անսովոր բաղադրիչներով համեղ ուտեստը կպատրաստեք 15 րոպեում

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խորհուրդ ենք տալիս գոնե մեկ անգամ Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ պատրաստել։ Որպես կանոն, երբ խոսում ենք աղացած մսով կերակրատեսակի մասին, նկատի ունենք կամ կոտլետներ, կամ կարկանդակներ։ Սակայն այսպիսի մսամթերքից կարելի է բացի քաբաբ, կոտլետ և կոլոլակը՝ շատ այլ հետաքրքիր ուտեստներ պատրաստել։

Դրանք պատրաստվում են վաֆլի շերտերով, ինչը ուտեստը շատ անսովոր է դարձնում։ Մի մտածեք, որ վաֆլի տորթերը ինչ-որ կերպ կփչացնեն ճաշատեսակի համը։ Վաֆլին հիանալի համադրվում է աղացած մսի հետ:

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ. Բաղադրությունը

_աղացած միս — 500 գ

_աղ — ½ թեյի գդալ

_սոխ — 1 հատ

_կաթ — 50 մլ

_ձու — 4 հատ

_վաֆլի շերտեր — 4 հատ

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը մանր խորանարդիկներով կտրատել, կարող եք նաև մանրացնել քերիչով կամ բլենդերով։

_Մանրացրած սոխը լցնել աղացած մսի վրա, ավելացնել մեկ ձու և մի պտղունց աղ, խառնել բաղադրիչները։

_Աղացած միսը եփելուց առաջ հավասարաչափ բաշխել 4 շերտերի վրա։ Եթե ​​դա անեք նախօրոք, ապա տորթերը շատ կխոնավանան:

_Երկու շերտեր միացնել իրար՝ ամրացնելով մսային միջուկով։

_Պետք է ստանաք երկու վաֆլի կարկանդակ՝ մսային միջուկով։

_Կտրատեք այս կարկանդակները պիցցայի նման շերտերով:

_Առանձին ամանի մեջ միացնել ձվերը, կաթը և աղը, հարել մինչև հարթվի:

_Բուսական յուղը տաքացնել տապակի մեջ, վաֆլի մսով կարկանդակի կտորները թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ։

_Կտորները դնել տապակի մեջ, միջին ջերմության վրա տապակել առաջին կողմը։

_Հետո կրակը թուլացնել և երկրորդ կողմը տապակել կափարիչի տակ 5-7 րոպե:

Վաֆլիով ծույլ կոտլետներ

Կարկանդակներ պատրաստելու այս մեթոդը հարմար է այն մարդկանց համար, ովքեր չեն սիրում խմոր հունցել։ Մսով ուտեստը ստացվում է ընդամենը 15 րոպեում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոտլետներով չիզբուրգեր

Խնդրում ենք Գնահատեք