Պատրաստեք հագեցնող ու պարզ ուտեստ Վերմիշելով ջեռեփուկ, որը համեղ է նաև սառը վիճակում:
Եթե ցանկանում եք ինչ-որ նոր և հետաքրքիր բան, ապա եփեք ուտեստն այս բաղադրատոմսով։ Շատ համեղ, ախորժելի ու արագ ստացվող կերակուրը շատ համեղ է կետչուպով, սացեբելի սոուսով, ինչպես նաև պանրի և սխտորի սոուսով։
Վերմիշելով ջեռեփուկ. Բաղադրիչներ
_Վերմիշել 150 գ
_Բուսական յուղ 40 մլ
_Հավի ձու 2 հատ
_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
_Կետչուպ 1 ճաշի գդալ
_Կոշտ պանիր 100 գ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սերուցք 10% 100 մլ
_Մաղադանոս 5 գ
Վերմիշելով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը
_Ձվերը կոտրել ամանի մեջ:
_Ավելացնել սերուցք, աղ՝ ըստ ճաշակի և խառնել։
_Ավելացնել մայոնեզ և տոմատի մածուկ։ Նորից լավ խառնել։
_Մանր քերիչով ավելացնել պանիրը և լցնել ձվային զանգվածի մեջ ու խառնել։
_Վերմիշելը տապակել բուսական յուղի մեջ 5-7 րոպե, երբեմն խառնելով։
_Վերմիշելի վրա լցնել ձվի խառնուրդը։
_Տապակել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե։
_Վերջում զարդարել մանր կտրատած մաղադանոսով։
Ջեռեփուկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Վերմիշելով փլավ