Տապակած կարտոֆիլ դդումով. Շատ պայծառ ախորժելի ու համեղ բանջարեղենը բավական արագ է պատրաստվում

Տապակած կարտոֆիլ դդումով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տապակած կարտոֆիլ դդումով պատրաստեք ու ձեզ համար հաճելի կողմով բացահայտեք դդումը: Այս ուտեստի մեջ դդումն ավելի շատ նման է քաղցր կարտոֆիլի համին: Սա հատկապես կարևոր կլինի նրանց համար, ովքեր չեն սիրում այդ դդմի ընդգծված քաղցր համը։

Տապակած կարտոֆիլը դդումի հետ մատուցեք որպես անկախ ուտեստ կամ որպես մսի կամ ձկան կողմնակի ճաշատեսակ։ Երկու տարբերակով էլ այն համեղ կլինի։

Տապակած կարտոֆիլ դդումով

Տապակած կարտոֆիլ դդումով. Բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ — 3 հատ (440 գ)

_Դդում — 240 գ

_Սոխ — 1 հատ (130 գ)

_Սամիթ — 5-10 գ

_Աղ — ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ — ըստ ճաշակի

_Համեմ — ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ — տապակելու համար

Տապակած կարտոֆիլ դդումով Տապակած կարտոֆիլ դդումով Տապակած կարտոֆիլ դդումով

Տապակած կարտոֆիլ դդումով. Պատրաստման եղանակը

_ Բաղադրիչների քաշը նշված է արդեն մաքրված վիճակում:

_Մաքրած կարտոֆիլը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել բուսայուղով տապակի մեջ մինչև կիսով չափ եփվի՝ երբեմն խառնելով։

_Մինչ կարտոֆիլը տապակվում է, դդումը նույնպես կտրատեք խորանարդիկներով և ավելացնել կարտոֆիլին:

_Տապակել ևս մի որոշ ժամանակ: Պարզապես նրբորեն խառնեք բանջարեղենը, որպեսզի շիլա չդառնա։

_Երբ դդումն ու կարտոֆիլը գրեթե պատրաստ լինեն, լցնել կես օղակներով կտրատած սոխը և մի փոքր էլ տապակել։

_Ավելացնել աղ, սև պղպեղ և համեմ ըստ ճաշակի։ Խառնել։ Փորձեք ճաշատեսակը համի և պատրաստության աստիճանի համար: Եթե ​​ամեն ինչ հարմար է, անջատեք վառարանը:

Տապակած կարտոֆիլ դդումով

Մատուցելիս ուտեստի վրա ցանել մանրացված սամիթ։

Դդմի և սոխի հետ տապակած կարտոֆիլը շատ բուրավետ և համեղ ստացվեց։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ մեքսիկական տարբերակով

Խնդրում ենք Գնահատեք