Տապակած հավի միս հնաոճ եղանակով. Հյուրերն էլի բաժին կխնդրեն

Տապակած հավի միս ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տապակած հավի միս հնաոճ եղանակով պատրաստելու հիմնական նրբությունը մարինադն է:

Եթե ամեն ինչ ​​ճիշտ անեք և հավի միսը լավ մարինացնեք, ապա կստանաք ամենահյութալի, նուրբ և փափուկ միսը: Հիանալի ուտեստ, որը մատուցվում է տարբեր կողմնակի ուտեստների հետ:

Տապակած հավի միս

Տապակած հավի միս հնաոճ եղանակով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Հավի ցանկացած մասեր 1,5 կգ

_Մածուն 150 մլ

_Աղ 1,5 թեյի գդալ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Մեղր 1 թեյի գդալ

_Սոյայի սոուս 50 մլ

_Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ

Տապակած հավի միս

Տապակած հավի միս հնաոճ եղանակով. Պատրաստման եղանակը

_Մսին աղ անել, խառնել և լցնել մածունը, նորից խառնել։ Ծածկել և թող մարինացվի 40 րոպե։

_Մսի կտորները բուսայուղի մեջ տապակել մինչև եփվեն յուրաքանչյուր կողմից՝ մարմանդ կրակի վրա և դնել ափսեի վրա։

_Բոլոր տապակած կտորները լցնել թավայի մեջ, ավելացնում ենք մանր կտրատած սխտորը, եփում ենք 1,5 րոպե։

_Ավելացնել մեղր, տոմատի մածուկ և սոյայի սոուս ըստ ճաշակի:

_Մի մոռացեք, որ մսին նախապես աղ եք արել, ուստի լցրեք այնքան սոուս, որ չափից ավելի աղի չլինի։ Կարող եք նաև մի քիչ կծու մանանեխ ավելացնել:

_Կափարիչի տակ 10 րոպե եփել թույլ կրակի վրա, միսը շրջեք և եփեք ևս 5 րոպե։

Տապակած հավի միս

Այս ընթացքում կարելի է կարտոֆիլով պյուրե անել կամ թխել ջեռոցում, կարելի է բրինձ եփել ու աղցաններ պատրաստել։

Մատուցեք միսը ցանկացած կողմնակի ուտեստների և տարբեր սոուսների հետ, այն համադրվում է բոլոր տարբերակների հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով տապակա

Խնդրում ենք Գնահատեք