Տապակած պելմենի. Խրթխրթան կեղևով համեղ մսագնդիկներ 

Տապակած պելմենի ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տապակած պելմենի. Խրթխրթան կեղևով համեղ մսագնդիկներ

Նախկինում մենք հաճախ ամբողջ ընտանիքով պելմենի էինք ուտում, բայց ժամանակի հետ մի փոքր հոգնեցինք դրանցից: Իսկ վերջերս, ընկերոջս տանը, ես փորձեցի տապակած պելմենի: Անկեղծ ասած, ափսոսում եմ, որ ավելի շուտ չէի մտածել այդ մասին: Խմորի կոլոլակները փխրուն են և աներևակայելի համեղ:

Սա պանրի կեղևով, սոուսով լիարժեք ուտեստ է: Ինչպես պատկերացնում եք, աննկարագրելի պարզ է այն եփելը: Իսկ ինչ հոտ է ամբողջ բնակարանում տարածվում:

Ուտեստը պատրաստ է լինում ընդամենը 15 րոպեում, իսկ հետո կարող եք վայելել անհավատալի համը: Ի դեպ, պանրի քանակը կարելի է հարմարեցնել ըստ ճաշակի:

Տապակած պելմենի

Տապակած պելմենի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Պելմենի 800 գ
  • Կոշտ պանիր 200 գ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Թթվասեր 500 մլ
  • Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
  • Սամիթ` ըստ ճաշակի
  • Մաղադանոս` ըստ ճաշակի
  • Արևածաղկի ձեթ` ըստ ճաշակի

Տապակած պելմենի

Տապակած պելմենի. Պատրաստման եղանակը

  1. Տաքացնել բուսայուղը տապակի մեջ և ավելացնել պելմենիները: Լավ խառնել այնպես, որ բոլոր պելմենիները յուղով ծածկվեն: Շարունակել տապակել մինչ ոսկե դարչնագույնը միջին կրակի վրա, երբեմն խառնելով:
  2. Այդ ընթացքում եկեք պատրաստենք սոուսը: Լոլիկի մածուկը խառնել թթվասերի հետ, ավելացնել մամլիչով ճզմած սխտորը և հարել: Սոուսը լցնել պելմենի վրա, լավ խառնել և իջեցնել կրակը: Ծածկել և եփեք ևս 7 րոպե:
  3. Կանաչիները մանրացնել և պանիրը խոշոր քերիչով անցկացնել: Պատրաստված բաղադրիչները շաղ տալ պելմենների վրա: Մեկ րոպե ծածկել տապակը կափարիչով:

Տապակած պելմենի

Բաղադրատոմսը կարող եք բազմազանեցնել սոուսի բաղադրիչների և համեմունքների օգնությամբ: Ավելացրեք ավելի շատ սխտոր և կծու համեմունքներ: Մի անգամ տոմատի մածուկի փոխարեն մանանեխ ավելացրեցի: Շատ համեղ ստացվեց:

Տապակած պելմենին պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պելմենների պատրաստման եղանակ

Խնդրում ենք Գնահատեք