Տապակած ռուլետներ պատրաստելը ժամանակի լավ օգտագործում է: Կարող եք արագ ու պարզ ուտեստ պատրաստել ու հագեցնող ընթրիք պատրաստել:
Արագ ու հեշտ նախուտեստը ձեզ շատ դուր կգա այն համեղ է ու վստահաբար կփոխարինի կարկանդակներին ու չեբուրեկներին:
Այսօր առաջարկում ենք ձեզ հետաքրքիր կարկանդակներ պատրաստել։
Տապակած ռուլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
— Կաթնաշոռ 200 գր
— Ձու 2 հատ
— Մի պտղունց սոդա՝ քացախով մարած
— Ալյուր 2 բաժակ
— Ցանկացած աղացած միս 500 — 700 գր
— Աղ և պղպեղ, համեմունքներ աղացած մսի համար՝ ըստ ճաշակի
Տապակած ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը
_ Կաթնաշոռն ու ձուն խառնել, ապա ավելացնել քացախով մարած սոդան։
_ Ալյուրը մաղել ու լցնել կաթնաշոռային զանգվածի մեջ, ավելացնել մի պտղունց աղ և հունցել փափուկ խմոր։
_ Աղացած միսը համեմել աղով և պղպեղով, սխտորով և ձեր սիրած համեմունքներով։
_ Խմորը բարակ ուղղանկյուն շերտով գրտնակել, ամբողջ մակերեսի վրա քսել աղացած մսի զանգվածը։
_ Մսով խմորը ռուլետաձև փաթաթել, շրջել և կտրատել 1 սմ լայնությամբ կտորների։
_ Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և միջին ջերմության վրա երկու կողմից տապակել կարկանդակները մինչև ոսկե դարչնագույնը։
_Դնել թղթե սրբիչների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը քամվի և տեղափոխել ափսեի մեջ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Մսով պիրոգ Քիշ Լորեն