Տապակած սունկ. Թեթև ուտեստ նախաճաշի համար
Սնկով շատ բաղադրատոմսեր կան, այսօր ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսել թավայի մեջ շամպինիոնի պատրաստման տարբերակ: Տապակած շամպինիոնները հաճելի կլինեն ձեր ընտանիքի անդամներին և ընկերներին:
Սնկով այս բաղադրատոմսը հիանալի խորտիկ կլինի ձեր սեղանին և բոլորը կգնահատեն այս համեղ ուտեստը: Ես իսկապես սիրում եմ այս սունկը նախաճաշին ուտել:
Տապակած սունկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սունկ 230 գրամ
- Կարագ 100 գրամ
- Թարմ ուրց՝ ըստ ճաշակի
- Արևածաղկի ձեթ
- Աղ ու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- Թարմ սոխ՝ գեղեցիկ ձևավորման համար
Տապակած սունկ. Պատրաստման եղանակը
- Սունկը լվանալ և չորացնել:
- Մեծ սունկերը կիսով չափ կտրել, եթե սունկը փոքր է, ապա կարելի է վերցնել ամբողջությամբ:
- Լավ տաքացրած տապակի մեջ ավելացնել արևածաղկի ձեթ, այնուհետև՝ սունկ:
- Սունկը շատ ուժեղ է կլանում յուղը, ուստի խորհուրդ չի տրվում այն շատ լցնել:
- Յուղը պետք է լավ տաքանա, դրանից հետո միայն պետք է սունկը ավելացնել:
- Սկզբի համար սունկը պետք չի խառնել, լավ է թողնել, որ կարմրի:
- Հետո, երբ սնկերը մի կողմից կարմրում են, դրանք շրջել, որ մյուս կողմից էլ կարմրեն:
- Աղն ու պղպեղն ավելացնել ըստ ճաշակի:
- Խառնել համեմունքները սնկին: Անջատել կրակը և ավելացնել կարագը:
Դրանից հետո սունկն ավելի համեղ կդառնա, կստանան սերուցքային համ: Վերջում ավելացնել ուրց: Սունկը հանել կրակից և մանր կտրատած կանաչ սոխ ավելացնել գեղեցիկ ձևավորման համար:
Տապակած սունկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ժուլյեն սնկով