Տավարի մսով գուլաշ համեղ սոուսով. Սովետական տարիներին սա եփում էին մեր տատիկները

Տավարի մսով գուլաշ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարող եք պատրաստել իսկական խոհարարական գլուխգործոց՝ Տավարի մսով գուլաշ ձեր սեփական խոհանոցում:

Որքան էլ տաք մսով ուտեստներ փորձեմ, տավարի մսով գուլաշը մնում է առաջին տեղում։

Այս պարզ ուտեստը շատ համեղ է ստացվում, իսկ եփելը դժվար չէ։ Անուշաբույր գուլաշի մի ամբողջ կաթսայի համար անհրաժեշտ է ընդամենը 200 գ միս, մի քիչ սոխ և գազար:

Նույնիսկ պարտադիր չէ ընտրել մսի լավագույն կտորները և կտրել ճարպաշերտը: Բացի այդ, խորհուրդ եմ տալիս թանկարժեք ձիթապտղի յուղի փոխարեն օգտագործել ավելի մատչելի արևածաղկի ձեթ։ Միևնույն է, կստանաք նույն համը։

Տավարի մսով գուլաշ

Տավարի մսով գուլաշ համեղ սոուսով. Բաղադրիչներ

_Տավարի միս 200 գ

_Գազար 1 հատ

_Սոխ 2 հատ

_Տոմատի մածուկ 150 գ

_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 100 մլ

_Ջուր 200 մլ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Տավարի մսով գուլաշ

Տավարի մսով գուլաշ

Տավարի մսով գուլաշ համեղ սոուսով. Պատրաստման եղանակը

_Միսը կտրատել խորանարդիկներով։ Խորը տապակի մեջ տաքացնել արևածաղկի ձեթ, միսը լցնել և տապակել մինչև կիսով չափ եփվի՝ երբեմն խառնելով։

_Սոխը և գազարը կտրատել խորանարդիկներով։ Պատրաստի բանջարեղենն ավելացնել տավարի մսին։

_Շարունակել տապակել բաղադրիչները:

_Ավելացնել տոմատի մածուկ, հարել։ Կարևոր է լոլիկի մածուկը լավ տապակել՝ թթվայնությունը հեռացնելու համար։ Հոտ քաշեք կերակուրից, եթե ​​լոլիկի հոտ է գալիս, ուրեմն ամեն ինչ հաջողվել է։

_Լցնել ջուրը, հասցնել եռման աստիճանի, համեմել աղով և պղպեղով։

_Ցածր կրակի վրա եփել բաղադրիչները 1 ժամ։

_Ալյուրը բացել մի քիչ ջրով։ Գուլաշին ավելացնել ալյուրի խյուսը և հարել։

_Ճաշատեսակը պատրաստ է։

Տավարի մսով գուլաշ

Տավարի մսով գուլաշը կարող եք մատուցել ցանկացած կողմնակի ճաշատեսակի հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ջեռեփուկ տավարի մսով

Խնդրում ենք Գնահատեք