Այսօր առաջարկելու ենք տավարի մսով ջեռեփուկ՝ անչափ համեղ նորույթ, որով կզարմացնեք և անշուշտ կհիացնեք բոլորին։
Содержание
Տավարի Մսով Ուտեստ․ Ջեռեփուկ․ Բաղադրատոմս
- Տավարի միս — 500 գր․
- Լոլիկ — 2-3 հատ
- Հալած պանիր — 150 գր․
- Աղացած սոխ — 1 փոքր գլուխ
- Ձու — 1 հատ
- Համեմունքներ — աղ, չիլի չորացրած պղպեղ, չոր աջիկա համեմունք, սև պղպեղ, ըստ նախասիրության կարելի է ավելացնել կամ փոխարինել համեմունքները։
Տավարի Մսով Ուտեստ․ Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
- Մեզ անհրաժեշտ կլինեն երկարավուն լոլիկներ միջին հաստության օղակաձև կտրատված։
- Տավարի աղացած փափկամսի վրա ավելացնում ենք 1 ձու, աղ ենք անում, համեմում կարմիր չիլի պղպեղով և չոր աջիկա համեմունքով, աղացած սոխ ավելացնում, սև պղպեղը լավ լցնելուց հետո խառնում ենք զանգվածը։
- Չկպչող թղթի վրա ձեթ ենք անում նաև ձեռքերը ձեթոտում և մսի զանգվածից գնդիկներ պատրաստում։
- Մոտավորապես փոքրիկ սուրճի բաժակին նման ցանկացած իր ցելոֆանապատում ենք և մսային գնդիկները կենտրոնում ճզմում ահա այս կերպ։
- Հալվող պանիր՝ ցանկացած տեսակի, ինչ որ կունենաք ձեռքի տակ նույն հաստությամբ կտրատված։
- Բացված փոսիկների մեջ շարում ենք լոլիկը և պանիրը, վրան գեղեցկության համար կարմիր չիլի պղպեղ ավելացնում,
- Դնում ջեռոցը մոտ 20-25 րոպե 200 աստիճանում։
Հանում եք այս նրբահամ, փափուկ, հյութեղ և համեղ մսային ջեռեփուկը և տաք տաք մատուցում։