Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել հաճելի, տաք նախաճաշ: Փափուկ բուլկիները, որոնք եփվում են րոպեների ընթացքում, պարզապես հրաշալի են:
Սա նախաճաշի, կեսօրվա թեյի, նախուտեստների արագ բաղադրատոմս է, կարող եք դրանք ձեզ հետ վերցնել պիկնիկի և զբոսանքի գնալիս:
Տաք նախաճաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 4 հատ
_Ալյուր 500 գր
_Յոգուրտ 500 գր
_Փխրեցուցիչ 1 տուփ
_Աղ մի պտղունց
Տաք նախաճաշ. Պատրաստման եղանակը
_Բնական յոգուրտը կարելի է փոխարինել յուղայնության մեծ տոկոսով կեֆիրով: Յուղայնության շնորհիվ են բուլկիները լավ բարձրանում տապակվելիս:
_Յոգուրտը խառնել ձվերի հետ՝ մինչև հարթվի, աղ անել և խառնել:
_Մաղել ալյուրը և խառնել փխրեցուցիչի հետ, ավելացնել զանգվածին և խառնել:
_Տաքացնել շատ բուսական յուղ և զանգվածը լցնել մեջը ճաշի գդալով:
_Տապակել թույլ կրակի վրա բոլոր կողմերից, դնել թղթե սրբիչների վրա, որ յուղը քամվի:
Բուլկիները կարող եք մատուցել որպես հաց՝ ուտեստների հետ, կամ դրանց վրա կարող եք ավելացնել քաղցր հավելում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Մեղրով շատ համեղ և նրբահամ թխվածքաբլիթներ