Համեղ տաք սենդվիչներ. Պիցցայի փոխարեն կարելի է սրանք պատրաստել հացի շերտի վրա դնելով նախընտրած մթերքները

տաք սենդվիչներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մենք կպատրաստենք համեղ ու համեղ տաք սենդվիչներ տարբեր մթերքներով:

Սենդվիչներն աշխարհի ամենահայտնի կերակուրներից են: Ամբողջ գաղտնիքը կայանում է նրանում, որ բոլորը կարող են պատրաստել այս ուտեստը։ Իրականում, սենդվիչներն այնքան պարզ ուտեստ են, որ նույնիսկ երեխան կարող է այն պատրաստել: Միևնույն ժամանակ, բաղադրիչների ընտրությունը, որոնցից կարելի է սենդվիչ պատրաստել, անհավանական քանակություն է։

Դուք կարող եք հացի կտորների վրա դնել բառացիորեն այն ամենն, ինչ ցանկանում եք: Օրինակ, պատրաստեք սենդվիչ ձկով, մսով, բանջարեղենով, քերած ձվով, պանրով և այլ մթերքներից:

տաք սենդվիչներ
Համեղ տաք սենդվիչներ. Բաղադրիչները

_ բագետ — 1 հատ

_ բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ

_ պանիր — 200 գ

_ բալզամիկ քացախ — 2 ճաշի գդալ

_ կարագ — 2 ճաշի գդալ

_ ապխտած հավի կրծքամիս — 170 գ

_ կարմիր քաղցր պղպեղ — 1 հատ

_ սոխ — 2 հատ

տաք սենդվիչներ տաք սենդվիչներ
Համեղ տաք սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը

_ Սոխը կտրատել փոքր կիսօղակներով, չափավոր կրակի վրա տապակել բուսայուղի մեջ։

_ Սոխին ջուր ավելացնել, եփել մինչև գոլորշիանա թավայից։

_ Այդ պահին պղպեղը մաքրել, բարակ շերտերով կտրատել։ Պղպեղի ձողիկները տարածել սոխի վրա, աղ անել ըստ ճաշակի:

_ Բանջարեղենին ավելացնել բալզամիկ քացախը և լավ խառնել։

_ Պանիրը մանր քերիչով մանրացնել, ապխտած հավի կրծքամիսը մանր կտրատել։

_ Կտրատել բագետը, երկայնքով և փոքր կտորներով:

_ Հացի փափուկ մասին քսել կարագ, դնել հավի կրծքամիս և ծածկել պանրի կույտով:

_ Տապակած բանջարեղենը դնել կտրատած կրծքամսի վրա, վերևից կրկին պանիր ցանել։

_ Սենդվիչները դնել յուղաթուղթ փռած ջեռոցի տապակի վրա, թխել 180 աստիճանով 10 րոպե։

_ Այս համեղ տաք սենդվիչներն արդյունավետ օրվա կատարյալ սկիզբ են:

տաք սենդվիչներ

Խորհուրդ ենք տալիս ճաշատեսակն օգտագործել անմիջապես թխելուց հետո։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա տնական պայմաններում

Խնդրում ենք Գնահատեք