Մենք կպատրաստենք համեղ ու համեղ տաք սենդվիչներ տարբեր մթերքներով:
Սենդվիչներն աշխարհի ամենահայտնի կերակուրներից են: Ամբողջ գաղտնիքը կայանում է նրանում, որ բոլորը կարող են պատրաստել այս ուտեստը։ Իրականում, սենդվիչներն այնքան պարզ ուտեստ են, որ նույնիսկ երեխան կարող է այն պատրաստել: Միևնույն ժամանակ, բաղադրիչների ընտրությունը, որոնցից կարելի է սենդվիչ պատրաստել, անհավանական քանակություն է։
Դուք կարող եք հացի կտորների վրա դնել բառացիորեն այն ամենն, ինչ ցանկանում եք: Օրինակ, պատրաստեք սենդվիչ ձկով, մսով, բանջարեղենով, քերած ձվով, պանրով և այլ մթերքներից:
Համեղ տաք սենդվիչներ. Բաղադրիչները
_ բագետ — 1 հատ
_ բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
_ պանիր — 200 գ
_ բալզամիկ քացախ — 2 ճաշի գդալ
_ կարագ — 2 ճաշի գդալ
_ ապխտած հավի կրծքամիս — 170 գ
_ կարմիր քաղցր պղպեղ — 1 հատ
_ սոխ — 2 հատ
Համեղ տաք սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը
_ Սոխը կտրատել փոքր կիսօղակներով, չափավոր կրակի վրա տապակել բուսայուղի մեջ։
_ Սոխին ջուր ավելացնել, եփել մինչև գոլորշիանա թավայից։
_ Այդ պահին պղպեղը մաքրել, բարակ շերտերով կտրատել։ Պղպեղի ձողիկները տարածել սոխի վրա, աղ անել ըստ ճաշակի:
_ Բանջարեղենին ավելացնել բալզամիկ քացախը և լավ խառնել։
_ Պանիրը մանր քերիչով մանրացնել, ապխտած հավի կրծքամիսը մանր կտրատել։
_ Կտրատել բագետը, երկայնքով և փոքր կտորներով:
_ Հացի փափուկ մասին քսել կարագ, դնել հավի կրծքամիս և ծածկել պանրի կույտով:
_ Տապակած բանջարեղենը դնել կտրատած կրծքամսի վրա, վերևից կրկին պանիր ցանել։
_ Սենդվիչները դնել յուղաթուղթ փռած ջեռոցի տապակի վրա, թխել 180 աստիճանով 10 րոպե։
_ Այս համեղ տաք սենդվիչներն արդյունավետ օրվա կատարյալ սկիզբ են:
Խորհուրդ ենք տալիս ճաշատեսակն օգտագործել անմիջապես թխելուց հետո։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա տնական պայմաններում