Տնական կոտլետներ. Համեղ և հյութալի կոտլետների ճիշտ տարբերակ

Տնական կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Յուրաքանչյուր տնտեսուհի ունի Տնական կոտլետներ պատրաստելու իր սիրելի բաղադրատոմսը։

Առաջարկում եմ փորձել այս տարբերակը պատրաստել և ձեր կոտլետները միշտ հյութեղ ու փափուկ կլինեն ցանկացած մսից։

Տնական կոտլետներ

Տնական կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Միս 1 կգ

_Սոխ 1 հատ

_Սպիտակ հաց 200 գր

_Կաթ 250 գր

_Ջուր 200 մլ

_Աղ, պղպեղ կամ պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Համեմունքներ և համեմունքների խառնուրդ՝ ըստ ճաշակի

Տնական կոտլետներ

Տնական կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Բոքոնը կամ սպիտակ հացը կտրատել և վրան կաթ լցնել, թողնել, մինչև փափկի։

_Կարող եք ցանկացած միս վերցնել, այս դեպքում խոզի միս է, որը պետք է աղալ մսաղացով։

_Սոխը նույնպես անցկացնել մսաղացով։

_Մի փոքր քամել բոքոնը և աղալ այն մսաղացով:

_Խառնել աղացած միսը, հացը և սոխը։

_Զանգվածը համեմել աղով, պղպեղով և տարբեր համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի և հունցել։

_Լցնել սառը ջուր ըստ անհրաժեշտության: Եթե զանգվածն արդեն իսկ հյութեղ է, ապա կարելի է ջուր չավելացնել։

_Լավ կլինի, եթե աղացած միսը լավ հարելուց հետո մի երկու ժամով դնեք սառնարանը։

_Եթե ​​այժմ միջուկը շատ թանձր է, ապա աստիճանաբար լցրեք սառը ջուր և հունցել։

_Մսի զանգվածը դնել սառնարանը 3 — 4 ժամով։

_Այնուհետև կոտլետներ ձևավորել, թաթախել ալյուրի կամ պաքսիմատի մեջ, տապակել թավայի մեջ։

_Կոտլետները կարելի է դնել կաղապարի մեջ և եփել մի քիչ ջուր լցնելով և դափնու տերևով՝  վառարանի վրա կամ ջեռոցում։

Տնական կոտլետներ

Կոտլետները պարզապես հրաշք կլինեն, փափուկ և հյութալի՝ հիանալի նախուտեստ ցանկացած կողմնակի ուտեստների և աղցանների համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Քուֆթա պատրաստելու 2 համեղ տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք