Ներկայացնում ենք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել Արագ տնական պիցցա:
Այս բաղադրատոմսում ամեն ինչ շատ պարզ է, մթերքների նվազագույն հավաքածու, ձեր ազատ ժամանակի մի փոքր մասը և արդյունքից մեծ հաճույք:
Արագ տնական պիցցա. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
_ ալյուր 320 գ
_ մածուն 250 գ
_ սոդա 0,5 թեյի գդալ
_ աղ 0,5 թեյի գդալ
_ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
Լրացման համար
_ լոլիկ
_ նրբերշիկ
_ պանիր
_ ձիթապտուղ
_ տոմատի սոուս 3 ճաշի գդալ
_ բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
Արագ տնական պիցցա. Պատրաստման եղանակը
Վերցրեք միջուկը և պատրաստեք ձեր ցանկությամբ, ինչպես միշտ անում եք։
_Նախ միացրեք ջեռոցը, որ նախապես տաքանա, քանի որ պատրաստումը շատ ժամանակ չի պահանջում։
_Ալյուրը մաղել և խառնել աղի և փխրեցուցիչի հետ։
_Սոդան լցնել սենյակային ջերմաստիճանի մածունի մեջ և լավ խառնել, որպեսզի ակտիվացվի սոդայի ռեակցիան:
_Ալյուրը լցնել մածունի մեջ և շաղախել խմորը։
Հուշում. կարող է ավելի շատ ալյուր պետք լինի, պարզապես զանգվածն ալյուրով մի խցանեք, որպեսզի պիցցայի հիմքը փայտյա չստացվի, ավելի լավ է քիչ ավելացնեք, թող խմորը փափուկ լինի, լավ կբարձրանա և կթխվի:
_ Խմորը բաժանել երկու մասի և յուրաքանչյուր մասը յուղած յուղաթղթի վրա գրտնակել շրջանաձև։
_ Քսել տոմատի մածուկը, միջուկը շարել ըստ ցանկությամբ և պիցցան դնել ջեռոցը:
_ Թխել 180 աստիճանով մոտ 10 րոպե։
Պիցցան պարզապես կատարյալ է ստացվում, փափուկ, բուրավետ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա տնային պայմաններում