Փարթամ նրբաբլիթներ. Աննկարագրելի նրբությամբ բլիթներ պատրաստելու մեր բաղադրատոմսում կա փոքրիկ խորամանկություն

Փարթամ նրբաբլիթներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Փարթամ նրբաբլիթներ պատրաստելու համար մեզ պետք է մի քանի պարզ բաղադրիչ, իսկ արդյունքն այնքան հաճելի կլինի, որ բլիթներն անմիջապես կանհետանան:

Համացանցի հայտնվելուն պես ամերիկյան և եվրոպական երկրներում բազմաթիվ քննարկումներ հայտնվեցին այն մասին, թե ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել նրբաբլիթները: Պարզվում է, որ բոլոր ազգերն ունեն այս համընդհանուր թվացող ճաշատեսակի պատրաստման բավականին տարբեր եղանակներ։

Մենք տրամադրված չենք քննադատել հրաշալի ու քնքուշ նրբաբլիթները։ Ավելի լավ է ձեզ ցույց տանք սպիտակաձավարով համեղ նրբաբլիթների բաղադրատոմսը:

Փարթամ նրբաբլիթներ

Փարթամ նրբաբլիթներ. Բաղադրիչներ

_ ալյուր — 180 գ

_ ջուր — 550 մլ

_ սպիտակաձավար — 180 գ

_ խմորիչ — 1 թեյի գդալ

_ շաքարավազ — 2 ճաշի գդալ

_ փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_ աղ — թեյի գդալ

Փարթամ նրբաբլիթներ

Փարթամ նրբաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_ Մեկ խորը ամանի մեջ խառնել սպիտակաձավարը, խմորիչը, հատիկավոր շաքարը, աղը և փխրեցուցիչը։ Ալյուրը մաղել սորուն մթերքների մեջ, խառնել բաղադրիչները:

_ Չոր բաղադրիչների մեջ լցնել տաք ջուր, շաղախել նրբաբլիթների խմորը։

_ Բոլոր բաղադրիչները պետք է հարել ընկղմվող բլենդերով: Խմորը 40 րոպե թողնել տաք տեղում, թաղանթով ծածկված։

_ Այնուհետև բլիթները թխել քիչ բուսական յուղով տապակի մեջ, սովորական ձևով, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Փարթամ նրբաբլիթներ

Այս նրբաբլիթները դասականներից տարբերվում են նրանով, որ նրանցից ավելի ծավալուն են։

Միևնույն ժամանակ, նրբաբլիթները եթերային, հագեցնող և բուրավետ, ինչը հիանալի է նախաճաշի համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Փքուն ալադիներ

Խնդրում ենք Գնահատեք