Փափուկ բուլկիներ. Թեթև հաճույք երեկոյան թեյի համար

Փափուկ բուլկիներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս քնքուշ և արագ թխվող փափուկ բուլկիները կատարյալ են թեյի հետ կամ որպես խորտիկ օրվա ընթացքում:

Մածունով խմորը երկար ժամանակ մնում է փափուկ և թարմ։

Փափուկ բուլկիներ

Փափուկ բուլկիներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մածուն 250 մլ

_Ձու 1 հատ

_Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Սոդա 0,5 թեյի գդալ

_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

_Քացախ 1 թեյի գդալ

_Ալյուր 450 գր

_Կարագ 30 գր

Փափուկ բուլկիներ

Փափուկ բուլկիներ

Փափուկ բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_Տաք մածունը խառնել աղի, շաքարի և ձվի հետ խառնիչով հարել։

_Լցնել սոդան և քացախը, զանգվածը հարել, մինչև փուչիկներ հայտնվեն:

_Ալյուրը մաղել և մաս-մաս լցնել, հունցել շատ ճկուն և առաձգական, հարթ և միատարր խմոր։

_Խմորը ծածկել և թողնել 30 րոպե։

_Խմորը բարակ շերտով գրտնակել և փափկած կարագ քսել, ռուլետի նման ոլորել, եզրերը սեղմել, մի փոքր հարթեցնել ռուլետը։

_Կտրել փոքր չափի կտորներ և դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:

_Կամ կարելի է տապակել թավայի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից ցածր ջերմության վրա՝ կափարիչով ծածկված:

_Երբ սառչեն, վրան ցանել շաքարի փոշի կամ դարչին և շաքարի փոշու հետ խառնած։

Փափուկ բուլկիներ

Այսպիսի բլիթները շատ եթերային են, փափուկ ու ախորժելի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սիննաբոն բուլկիներ հատուկ բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք