Փափուկ կոտլետներ վարսակի փաթիլներով. Հյութեղ ու ախորժելի ուտեստ, որը շատ դյուրամարս է:
Համեղ և հյութալի աղացած մսով կոտլետները վարսակի փաթիլների հավելումով կգերեն բոլորին՝ առանց բացառության: Նրանց մեջ վարսակի համը բոլորովին չի զգացվում: Կոտլետները պարզվում են հոյակապ և մեղմ:
Содержание
Փափուկ կոտլետներ վարսակի փաթիլներով. Բաղադրիչները
- Աղացած միս — 500 գր
- Վարսակի փաթիլներ — 70 գր
- Ձու — 1 հատ
- Կաթ — 120 մլ
- Սոխ — 50 գր
- Աղը ըստ համտեսի
- Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի
- Բուսական յուղ — տապակելու համար
- Չորահացի փշուրներ — 4 ճաշի գդալ
Փափուկ կոտլետներ վարսակի փաթիլներով. Պատրաստման եղանակը
- Վարսակի փաթիլները խորհուրդ է տրվում վերցնել արագ պատրաստվողները: Դրանք լցնել խորը ամանի մեջ, վրան լցնել կաթ, խառնել և թողնել ուռչի 20-25 րոպե:
- Ավելացնել մեկ ձու և խառնել:
- Ավելացնել աղացած միսը: Կարելի է վերցնել աղացած տավարի և խոզի մսի խառնուրդ: Կրկին լավ խառնել:
- Ավելացնել կեղևահան արված և մանր կտրատված սոխ, սև պղպեղ և աղ: Նորից խառնել:
- Արդեն պատրաստի լցոնից պետք է ձևավորում միջին չափի կոտլետներ նախապես ձեռքերը թրջելով սառը ջրի մեջ: Այսքան մթերքներից ստացվել է 10 կոտլետ:
- Վարսակի փաթիլներով կոտլետները թաթախել չորահացի մեջ և տապակել տապակի մեջ երկու կողմերից բուսական յուղով մինչև ոսկե դարչնագույն դառնան:
- Պատրաստի կոտլետները գոլորշու մեջ շոգեխաշել փակ կափարիչի տակ, ավելացնելով մի քիչ ջուր (մեզ պետք է մոտ 100 մլ):
- Այս ամենից հետո աղացած մսով և վարսակով կոտլետները կստացվեն հյութալի, քնքուշ և հոյակապ:
Վարսակի փաթիլներով կոտլետները պատրաստ են, կարող եք մատուցել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կիևյան կոտլետներ