Փքուն բուլկիներ տարբեր լցոններով. Համեղ թխուկներ պատրաստեք ընդամենը 10 րոպեի ընթացքում

փքուն բուլկիներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Փքուն բուլկիներ տարբեր լցոններով. Համեղ թխուկներ պատրաստեք ընդամենը 10 րոպեի ընթացքում: Այս համեղ հյուրասիրությունը կլրացնի ցանկացած մենյու:

Այսօր մենք կսովորենք, թե ինչպես կարելի է խմորիչով խմորով և 3 տտարբեր լցոններով բուլկիներ: Բոլորին դուր կգա այս հյուրասիրությունը:

Համեղ ու հագեցնող, ախորժելի բուլկիների պատրաստումը բավական հեշտ է ու պարզ, այնպես որ անցնենք գործի:

փքուն բուլկիներ

Փքուն բուլկիներ տարբեր լցոններով. Պատրաստելու համար մեզ հարկավոր է.

Խմորի համար.

  • 650 գ ցորենի ալյուր
  • 20 գ թարմ խմորիչ
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 50 մլ բուսական յուղ
  • 300 մլ տաք ջուր

Աղացած մսով լցոնման համար.

  • 250 գ աղացած տավարի միս
  • 100 գ քերած պանիր (չեդդեր)
  • 4 ճաշի գդալ խորովածի սոուս
  • յուղ պատրաստելու համար

Խոզապուխտով լցոնի համար.

  • 75 գ խոզապուխտ
  • 75 գ քերած պանիր (մոցարելլա)
  • յուղ պատրաստելու համար

Հավի մսով լցոնի համար.

  • 200 գ թակած հավ
  • 1/2 միջին սոխ
  • 1 թեյի գդալ պապրիկա
  • յուղ պատրաստելու համար
  • աղ եւ պղպեղ

Բացի այդ:

  • սպիտակուց
  • քնջութի սերմերը սպիտակ և սև
  • կտավատի սերմեր

փքուն բուլկիներ

Փքուն բուլկիներ տարբեր լցոններով. Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորը պատրաստելու համար խմորիչը լուծել տաք ջրի մեջ: Առանձին խառնել ալյուրը, բուսական յուղը և աղը, ապա ավելացնել ջուրը` խմորիչով: Հունցել ամեն ինչ և ստանալ միատարր խմոր, ապա ծածկել այն և թողնել 30 րոպե տաք տեղում:
  2. Մինչ խմորը բարձրանում է, պատրաստեք լցոնները: Դուք, իհարկե, կարող եք օգտագործել ցանկացած մթերք` ըստ ձեր ճաշակի:
  3. Լցոնման առաջին տարբերակը այսպիսի թխոցների համար. Տապակել աղացած միսը թավայի մեջ, խառնել խորովածի սոուսով և քերած պանրով:
  4. Լցոնի երկրորդ տարբերակը պատրաստելու համար կտրատած խոզապուխտի կտորները լտապակել թավայի մեջ և խառնել քերած պանրով:
  5. Երրորդ լցոնի համար մանր կտրատված հավի միսը տապակել, խառնել մանրացված սոխով, համեմել պապրիկայով, աղով և պղպեղով:
  6. Երբ խմորն ու փխրեցուցիչները պատրաստ լինեն, խմորը բաժանել մոտ 30 գ փոքր մասերի և դրանք գրտնակել:
  7. Խմորի վրա լցնել մի փոքր լցոն և փաթեթավորել այն խմորի մեջ: Խմորից ձևավորել փոքրիկ կլոր գնդիկներ, դրանց վրա քսել սպիտակուցներով և վրան շաղ տալիս սպիտակ կամ սև քնջութի սերմեր և կտավատի սերմեր:
  8. Բուլկիները թխել ջեռոցում 15-20 րոպե 180 ° C ջերմաստիճանում:

փքուն բուլկիներ

փքուն բուլկիներ

Փքուն բուլկիները տարբեր լցոններով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տնական Կոտլետներով Չիզբուրգեր․ Հնարավոր չէ Դիմակայել գայթակղությանը

Խնդրում ենք Գնահատեք