Նուրբ և փափուկ ձվածեղը պանրի միջուկով Օրիգինալ նախաճաշի լավագույն տարբերակ է։
Մթերքների նվազագույն հավաքածուն տալիս է շատ ախորժելի և հագեցնող ուտեստ, որը սիրում են և՛ երեխաները, և՛ մեծահասակները:
Օրիգինալ նախաճաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 8 հատ
_Կաթ 400 մլ
_Պանիր 150 գր
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
Օրիգինալ նախաճաշ. Պատրաստման եղանակը
_Որպեսզի ձվածեղը կատարյալ լինի, վերցրեք յուղալի կաթ:
_Ձվերը խառնել կաթի հետ, ավելացնել աղը՝ ըստ ճաշակի և հարել հարիչով, մինչև հարթվի։
_Քերել պանիրը միջին քերիչով և լցնել ձվային զանգվածի մեջ, խառնել։
_Ջեռոցի ամանը յուղել կարագով և լցնել զանգվածը։
_Նախապես տաքացնել ջեռոցը և թխել 200 աստիճանով՝ մոտ 30 — 35 րոպե, մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Ձվածեղը բաժանել մասերի և մատուցել լոլիկի և վարունգի աղցանների, անուշահոտ տոստերի և փափուկ սպիտակ հացի սենդվիչների հետ՝ կարագով։
Սա հեշտ, բայց միևնույն ժամանակ շատ հագեցնող և համեղ նախաճաշ է։ Երեխաների համար առաջարկում ենք նաև կակաո, իսկ ծնողներին՝ բուրավետ և թունդ սուրճ։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ նախաճաշ