Օրիգինալ նախաճաշ. Արագ և համեղ ուտեստ առավոտյան

Օրիգինալ նախաճաշ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Նուրբ և փափուկ ձվածեղը պանրի միջուկով Օրիգինալ նախաճաշի լավագույն տարբերակ է։

Մթերքների նվազագույն հավաքածուն տալիս է շատ ախորժելի և հագեցնող ուտեստ, որը սիրում են և՛ երեխաները, և՛ մեծահասակները:

Օրիգինալ նախաճաշ

Օրիգինալ նախաճաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 8 հատ

_Կաթ 400 մլ

_Պանիր 150 գր

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Օրիգինալ նախաճաշ

Օրիգինալ նախաճաշ. Պատրաստման եղանակը

_Որպեսզի ձվածեղը կատարյալ լինի, վերցրեք յուղալի կաթ:

_Ձվերը խառնել կաթի հետ, ավելացնել աղը՝ ըստ ճաշակի և հարել հարիչով, մինչև հարթվի։

_Քերել պանիրը միջին քերիչով և լցնել ձվային զանգվածի մեջ, խառնել։

_Ջեռոցի ամանը յուղել կարագով և լցնել զանգվածը։

_Նախապես տաքացնել ջեռոցը և թխել 200 աստիճանով՝ մոտ 30 — 35 րոպե, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Օրիգինալ նախաճաշ

Ձվածեղը բաժանել մասերի և մատուցել լոլիկի և վարունգի աղցանների, անուշահոտ տոստերի և փափուկ սպիտակ հացի սենդվիչների հետ՝ կարագով։

Սա հեշտ, բայց միևնույն ժամանակ շատ հագեցնող և համեղ նախաճաշ է։ Երեխաների համար առաջարկում ենք նաև կակաո, իսկ ծնողներին՝ բուրավետ և թունդ սուրճ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք