Ֆունչոզա մսով. Այս համեղ նրբաճաշակ ուտեստի բույրը ճաշի ժամանակ իր շուրջ կհրավիրի ձեր մտերիմներին

Ֆունչոզա մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ֆունչոզա մսով. Այն հեշտ է պատրաստվում և տպավորիչ տեսք ունի:

Եթե ​​Ձեզ դուր է գալիս արևելյան խոհանոցը, ապա մսով ֆունչոզան կարող է լինել ձեր հիմնական ուտեստը: Զարմանալի չէ, որ ֆունչոզան անվանում են թափանցիկ արիշտա: Այն պատրաստված է մանգ լոբուց, ինչի շնորհիվ այն պահպանում է իր թափանցիկությունը՝ նույնիսկ խաշվելուց հետո:

Նման արիշտայի առավելություններն ավելի բարձր են, քան ցանկացած այլ մակարոնեղեն: Այն հարուստ է վիտամին E- ով, սպիտակուցներով, հանքանյութերով և մանրաթելերով` ոսկե կազմ: Մնում է սովորել, թե ինչպես ճիշտ պատրաստել այն, բայց դրա հետ կապված հաստատ խնդիրներ չեք ունենա:

Ֆունչոզա մսով

Ֆունչոզա մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ֆունչոզա 250 գ

_Տավարի միս 300 գ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Գազար 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Վարունգ 2 հատ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

_Քացախ 1 ճաշի գդալ

_Ջուր 4 ճաշի գդալ

_Համեմի սերմ 0,25 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 0,25 թեյի գդալ

Ֆունչոզա մսով

Ֆունչոզա մսով

Ֆունչոզա մսով. Պատրաստման եղանակը

_Նախ, ֆունչոզան 10-15 րոպե թրմել եռացրած ջրով: Մի վախեցեք, այն չի փխրվի:

_Տապակի մեջ կարագով տապակել մսի կտորները՝ մինչև կարմրելը:

_Տավարի մեջ ավելացնել կիսաօղակներով կտրատած սոխը և եփել խառնելով՝ մինչև թափանցիկ դառնա:

_Այնուհետև ավելացնել ձողիկներով կտրատած բուլղարական պղպեղն ու գազարը:

_Տապակել ևս 5 րոպե, այնուհետև ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմ:

_Այնուհետև ավելացնել ձողիկներով կտրատած վարունգ և մանրացված սխտոր, խառնել և ավելացնել ֆունչոզան:

_Ֆանչոզայի վրա լցնել ջրով և քացախով նոսրացված սոյայի սոուս:

_Լավ խառնել և կրակի վրա պահել մի քանի րոպե: Մատուցել ուտեստը:

Ֆունչոզա մսով

Ֆունչոզա մսով

Լապշա ընտրելիս ֆունչոզան մի շփոթեք բրնձի լապշայի հետ: Դրանք երկուսն էլ թափանցիկ տեսք ունեն, բայց ավելի ուշադիր նայեք կազմին: Բրնձով արիշտան եփվելիս սպիտակում է, բաղադրությունն ավելի աղքատ է, իսկ արտաքին տեսքով ավելի շատ սպագետտի է նման:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ աղցան ֆունչոզայով

Խնդրում ենք Գնահատեք