Առաջարկում եմ Պասային թեթև ուտեստի՝ մաքուր բուսական դիետիկ ապուրի բաղադրատոմս: Այն շատ համեղ է և թեթև, բոլորին դուր կգա։
Դե, իսկ նրանց, ովքեր ցանկանում են պաս պահել, այս բաղադրատոմսը պարզապես անհրաժեշտ է:
Բուսական դիետիկ ապուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սպիտակ կաղամբ 1/2 գլուխ
_Բուլղարական կանաչ պղպեղ 2 հատ
_Սոխ 3 հատ
_Նեխուրի կոթեր 5 ցողուն
_Գազար 1 հատ
_Լոլիկ 3 հատ
_Մաղադանոս 1/2 փունջ
_Չիլի պղպեղ (ըստ ցանկության) 1 հատ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
Բուսական դիետիկ ապուր. Պատրաստման եղանակը
_Լվանալ բանջարեղենը:
_Կտրել նեխուրի ցողունները:
_Լոլիկը կտրատել խորանարդներով:
_Սոխը կտրատել բարակ օղակներով կամ կիսաօղակներով:
_Պղպեղը կտրատել միջին հաստության շերտերով:
_Կտրել գազարը շերտերով:
_Կաղամբը մանրացնել։
_Կաթսայի մեջ ջուրը եռացնել և ավելացնել բանջարեղենը։ Բարձր ջերմության վրա հասցնել եռման աստիճանի։
_Երբ ջուրը նորից եռա, ավելացնել մանր կտրատած կանաչին և աղը:
_Կրակը իջեցնել նվազագույնի և եփել 20 րոպե, մինչև բանջարեղենը փափկի:
Այս ապուրը ցածր կալորիականությամբ է և ոչ հագեցած:
Որքան շատ եք ուտում, այնքան ավելի շատ եք նիհարում: Մեկ շաբաթ ապուր կերեք և արդյունքը կտեսնեք:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան պաս պահողների համար