Թեթև ընթրիք կաղամբով. Դուք անդադար սա կպատրաստեք, քանի որ չքնաղ համի հիշողությունը երկար կմնա
Երիտասարդ կաղամբը կատարյալ է ոչ միայն թարմ թարմ բանջարեղենային աղցանների համար: Դրանից կարելի է պատրաստել համեղ կարկանդակ մսի միջուկով:
Содержание
Թեթև ընթրիք կաղամբով. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
- երիտասարդ սպիտակ կաղամբ 0.5 գլուխ
- գազար 2 հատ
- աղացած միս 500 գ
- ձու 2 հատ
- չորահացի փշուրներ 100 գ
- աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
- բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
Թեթև ընթրիք կաղամբով. Պատրաստման եղանակը
- Բարակ շերտերով կտրել կաղամբը, քերել գազարը խոշոր քերիչով, խառնել իրար:
- Զանգվածին ավելացնել ձու, աղ և պղպեղ, խառնել:
- Աղացած միսը չորահացի փշրանքների հետ միասին լցնել զանգվածի վրա, լավ տրորել, հունցել մինչև հարթ:
- Ծածկեք ջեռոցի տապակը յուղաթղթով, վրան լցնել ստացված զանգվածը, տարածել հավասար շերտով:
- Թխել ջեռեփուկը 180 աստիճանով մոտ 30 րոպե:
- Ցանկության դեպքում կարող եք քերել կոշտ պանիր, մոտ 150 գրամ և շաղ տալ ջեռեփուկի վրա, պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ: Կրկին ետ դնել ջեռոցը, որ վերջնականապես պատրաստվի:
Կարկանդակը մատուցեք տաք վիճակում, կտրելով այն համաչափ բաժիններով: Բայց նույնիսկ սառը վիճակում այն նույնպես մնում է շատ համեղ և անուշաբույր:
Թեթև ընթրիքը կաղամբով պատրաստ է: Այն լավ համադրվում է տարբեր սոուսների հետ, կարող եք մատուցել օրինակ պասատա սոուսով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Թարմ կաղամբով աղցան