Թեթև ընթրիք կաղամբով. Դուք անդադար սա կպատրաստեք, քանի որ չքնաղ համի հիշողությունը երկար կմնա

Թեթև ընթրիք կաղամբով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Թեթև ընթրիք կաղամբով. Դուք անդադար սա կպատրաստեք, քանի որ չքնաղ համի հիշողությունը երկար կմնա

Երիտասարդ կաղամբը կատարյալ է ոչ միայն թարմ թարմ բանջարեղենային աղցանների համար: Դրանից կարելի է պատրաստել համեղ կարկանդակ մսի միջուկով:

Թեթև ընթրիք կաղամբով

Թեթև ընթրիք կաղամբով. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

  • երիտասարդ սպիտակ կաղամբ 0.5 գլուխ
  • գազար 2 հատ
  • աղացած միս 500 գ
  • ձու 2 հատ
  • չորահացի փշուրներ 100 գ
  • աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  • բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ

Թեթև ընթրիք կաղամբով

Թեթև ընթրիք կաղամբով. Պատրաստման եղանակը

  1. Բարակ շերտերով կտրել կաղամբը, քերել գազարը խոշոր քերիչով, խառնել իրար:
  2. Զանգվածին ավելացնել ձու, աղ և պղպեղ, խառնել:
  3. Աղացած միսը չորահացի փշրանքների հետ միասին լցնել զանգվածի վրա, լավ տրորել, հունցել մինչև հարթ:
  4. Ծածկեք ջեռոցի տապակը յուղաթղթով, վրան լցնել ստացված զանգվածը, տարածել հավասար շերտով:
  5. Թխել ջեռեփուկը 180 աստիճանով մոտ 30 րոպե:
  6. Ցանկության դեպքում կարող եք քերել կոշտ պանիր, մոտ 150 գրամ և շաղ տալ ջեռեփուկի վրա, պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ: Կրկին ետ դնել ջեռոցը, որ վերջնականապես պատրաստվի:

Թեթև ընթրիք կաղամբով

Կարկանդակը մատուցեք տաք վիճակում, կտրելով այն համաչափ բաժիններով: Բայց նույնիսկ սառը վիճակում այն նույնպես մնում է շատ համեղ և անուշաբույր:

Թեթև ընթրիքը կաղամբով պատրաստ է: Այն լավ համադրվում է տարբեր սոուսների հետ, կարող եք մատուցել օրինակ պասատա սոուսով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք