Լոբով համեղ ապուր. Աղացած մսով շատ արագ պատրաստվող ճաշն անպայման փորձեք ձեզ դուր կգա

Լոբով համեղ ապուր ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Մենք այսօր մանրամասն կներկայացնենք Լոբով համեղ ապուր պատրաստելու բաղադրատոմսերից մեկը։

Անուշաբույր և հարուստ ապուրներ անհրաժեշտ է պարբերաբար պատրաստել, քանի որ ջրիկ ճաշերն ուղղակի անհրաժեշտ են մարդու օրգանիզմի նորմալ աշխատանքի համար: Դրանք տաքացնում են մարմինն ու հաճելիորեն հագեցնում։

Փորձեք անպայման պատրաստել մթերքների այս ախորժելի համադրությամբ ուտեստը:

Լոբով համեղ ապուր

Լոբով համեղ ապուր. Բաղադրությունը

_բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ

_կանաչի — մի փունջ

_կարագ — 20 գ

_խաշած լոբի — 100 գ

_սոխ — 1 հատ

_կարտոֆիլ — 5 հատ

_գազար — 1 հատ

_լոլիկի հյութ — 150 մլ

_աղացած միս — 300 գ

Լոբով համեղ ապուր

Լոբով համեղ ապուր. Պատրաստման եղանակը

_Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, խառնել բուսայուղի հետ։ Քանի դեռ ձեթը տաքանում է կաթսայի մեջ, պետք է գազարը մանր կտրատել քերիչով անցնող խոշոր կտրիչների վրա։

_Սոխը մանր խորանարդիկներով կտրատել, գազարի հետ միասին լցնել կաթսայի մեջ։

_Սոխին ու գազարին ավելացնել աղացած միսը, տապակել միջին ջերմության վրա։ Մսային զանգվածին ավելացնել լոլիկի հյութ, խառնել։

_Կարտոֆիլը մաքրել և մանր կտրատել։ Կաթսայի մեջ լցնել եռացրած ջուր, ավելացնել կտրատած կարտոֆիլը։

_Մինչ կարտոֆիլը եռում է ապուրի մեջ, անհրաժեշտ է մանր կտրատել կանաչիները՝ մաղադանոսը և սամիթը։

_Գրեթե պատրաստի ապուրին ավելացնել լոբին և կանաչիները, աղ անել ըստ ճաշակի:

Լոբով համեղ ապուր

Բոլոր բաղադրիչներն ավելացնելուց հետո խորհուրդ ենք տալիս ապուրը թողնել եփելու համար մի քանի րոպե կափարիչի տակ։ Եփելու ընթացքում կարող եք ավելացնել դափնու տերևներ, բուրավետ պղպեղ և այլ սիրելի համեմունքներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ավելուկով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք