Հավի կոլոլակով ապուր

Հավի կոլոլակով ապուր ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Հավի կոլոլակով ապուր. Բուրավետ և հագեցնող ուտեստ:

Առաջարկում ենք պատրաստել հավի կոլոլակով ապուր: Այն իրավամբ կարելի է դասական համարել: Այնուամենայնիվ, այս անգամ թարմություն ավելացնելու համար կարելի է վերցնել սպանախ և ռեհան:

Այս ապուրի կոլոլակները պատրաստվում են չորահացի փշրանքների հավելումով: Հենց դա է, որ դրանք այդքան հյութեղ և քնքուշ է դարձնում:
Բաղադրատոմսում կանաչ սոխը կարելի է փոխարինել մաղադանոսով կամ համեմով` աղացած մսին պետք է կանաչի ավելացնել:

Կոլոլակներով ապուր պատրաստելու բաղադրատոմսում այլ մանր մակարոնեղենը հարմար կլինի, օրինակ, եթե ​​ձեռքի տակ արիշտա ունեք, նույնպես հիանալի կլինի: Պատրաստի ապուրը պետք է ունենա մեղմ համ և հաճելի բույր: Դա հաղորդում է պարմեզանը, այնպես որ մի խնայեք այն, պանիրը երբեք շատ չի լինում:

Հավի կոլոլակով ապուր

Հավի կոլոլակով ապուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի աղացած միս 200 գ
  • Չորահացի փշուրներ 100 գ
  • Պարմեզան 6 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 4 պճեղ
  • Կանաչ սոխ 4 ճաշի գդալ
  • Ձու 1 հատ
  • Աղ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
  • Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Պրասասոխ 1 հատ
  • Հավի արգանակ 1 լ
  • Մակարոնեղեն 180 գ
  • Գազար 1 հատ
  • Սպանախ 50-80 գ
  • Ռեհան ըստ համտեսի

Հավի կոլոլակով ապուր

Հավի կոլոլակով ապուր. Պատրաստման եղանակը

  1. Աղացած միսը խառնել չորահացի փշուրների, 2 մանրացված սխտորի պճեղ, 4 ճաշի գդալ պարմեզան պանրի, աղի, պղպեղի, կանաչ սոխի և ձվի հետ:
  2. Կոլոլակներ պատրաստել խառնուրդից և տապակել թավայի մեջ:
  3. Կտրատել պրասասոխի միայն սպիտակ և բաց կանաչ մասերը և տապակել յուղով հենց ապուրի կաթսայի մեջ:
  4. Ավելացնել արգանակը, մակարոնեղենը, գազարը և եփել 8 րոպե: Ավելացնել կոլոլակները, սպանախը, 2 ճաշի գդալ պարմեզան պանիր, աղ, պղպեղ և եփել ևս մի քանի րոպե:

Հավի կոլոլակով ապուր

Հավի կոլոլակով ապուրը պատրաստ է: Մատուցելիս վրան ռեհան ցանել:

Բարի ախորժակ:

Հավի Մսով Ապուր — Պատրաստման Առավել Հարմար Տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք