Ոլոռով ապուր բանկաների մեջ. Այս պահածոն ձմռանը ձեզ շատ կօգնի, անպայման պատրաստեք
Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում ձմռան համար ոլոռով ապուրի պահածո պատրաստելու եղանակը: Այն շատ հարմար է, գերթե պատրաստի ապուր է, մնում է եփել կարտոֆիլը արգանակի կամ ջրի մեջ և ավելացնել բանկայի պարունակությունը:
Ստացվում է հիանալի համով ու բուրավետ ոլոռով ապուր:
Содержание
Ոլոռով ապուր բանկաների մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- դեղին, կիսած ոլոռ 1 կգ 300 գր
- լոլիկ 2 կգ (կեղևահանած քաշ)
- բուլղարական պղպեղ 600 գր (մաքրածի քաշ)
- սոխ 600 գր (կեղևահանած քաշ)
- գազար 600 գր (կեղևահանած քաշ)
- շաքար 3 լիքը ճաշի գդալ
- աղ 3 լիքը ճաշի գդալ
- համեմունք 1 թեյի գդալ
- ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել չոր տաք պղպեղ
- բուսական յուղ 180 մլ
- քացախ 9% 3 ճաշի գդալ
Ոլոռով ապուր բանկաների մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լցնել ոլոռը ջրի մեջ, թողնել ողջ գիշերվա ընթացքում, առավոտյան ջուրը քամել, լցնել թարմ ջուր և եփել մինչև կիսաեփ լինի:
- Ջուրը քամել (կարող եք լցնել առանձին տարայի մեջ, քանի որ եփելու ընթացքում ջուր է պետք ավելացնել):
- Բուսայուղի մեջ տապակել սոխը, ավելացնել մանրացված գազար և բուլղարական պղպեղ:
- Մսաղացով աղացած, կամ քերիչով քերած լոլիկ ավելացնել ոլոռին:
- Աղ, շաքար լցնել, պղպեղ ու համեմունք ավելացնել, լցնել տապակած բանջարեղենը և եփել մինչև պատրաստ լինի:
- Այդ պրոցեսը տևում է մոտավորապես 40 րոպե: Եփելույ ընթացքում կարող եք ավելացնել այն ջուրը, որը քամել էինք, որպեսզի զանգվածը չայրվի:
- Ապուրի պատրաստուկը հանել կրակից, ավելացնել քացախ, լցնել բանկաների մեջ և փակել կափարիչներով:
Լավ և համեղ պահածոներ փակեք և հաճելի ձմեռ վայելեք:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կանաչ լոբով ուտեստ