Չրերով Բորշչ. Այս ապուրի բաղադրատոմսը վերցրել ենք հին խոհարարական գրքից

Չրերով Բորշչ ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Եթե ​​նոր բան եք փնտրում, ապա Չրերով Բորշչը կօգնի բազմազանություն մտցնել սննդակարգում։

Թվում է, թե ի՞նչը կարող է մեզ զարմացնել բորշչ եփելիս։ Այնուամենայնիվ, փորձառու տնային տնտեսուհիները գիտեն, որ այս հրաշալի ապուրի համար կան անհամար բաղադրատոմսեր։

Չրերով Բորշչի հիմնական առանձնահատկությունն այն է, որ դրան ավելացնում են հալեցրած ճարպով տապակած չոր մրգեր և բանջարեղեն։ Արգանակը կարող է լինել և՛ մսային, և՛ բանջարեղենային:

Չրերով Բորշչ

Չրերով Բորշչ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Բանջարեղենի արգանակ 1 լ

_Լոբի 40 գ

_Չորացրած մրգեր 50 գ

_Սպիտակ կաղամբ 150 գ

_Կարտոֆիլ 5 հատ

_Բազուկ 1 հատ

_Գազար 40 գ

_Սոխ 1 հատ

_Խոզի հալած ճարպ 30 գ

_Տոմատի մածուկ 4 ճաշի գդալ

_Քացախ 1 ճաշի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

Չրերով Բորշչ

Չրերով Բորշչ. Պատրաստման եղանակը

_Նախ անհրաժեշտ է չրերը (խնձոր և տանձ) նախապատրաստել։ Թրջել դրանք, լավ լվանալ և մանր կտրատել։

_Այնուհետև լոբին կիսով չափ եփել և միևնույն ժամանակ կրակին պետք է դնել արգանակը, որ եփվի։

_Եռացող արգանակի մեջ ավելացնել վերը նշված բաղադրիչները և եփել մոտ 20 րոպե, կտրատել կաղամբը և նույնպես լցնել կաթսայի մեջ։

_Արգանակը եռալուց հետո եփեք ևս 15 րոպե։

_Ճակնդեղը, գազարը կտրատել շերտերով և տապակել հալած ճարպով՝ մանր կտրատած սոխի, տոմատի մածուկի և քացախի հետ միասին։ Հետո այս ամենն ավելացնել բորշչին:

Չրերով Բորշչ

_Ապուրը պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ աղ և պղպեղ անել։
Եթե ​​ամեն ինչ ճիշտ արվի, դուք կստանաք անուշահոտ ճաշ՝ յուրահատուկ համով։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք