Սնկով Թավշյա ապուր. Սա հենց այն դեպքն է, երբ անսովոր մթերքներով ստանում ենք չքնաղահամ կերակուր
Իմ սառնարանում միշտ սունկ կա: Ի վերջո, նման ունիվերսալ մթերքը կարելի է ավելացնել ապուրի, աղցանի, կարկանդակի և խավարտների մեջ: Այս բաղադրիչն ուտեստին տալիս է հատուկ բույր և անհավատալի համ: Շամպինիոնի, յուղասնկերի, ագարիկոնների և փոքրիկ սպիտակ սնկերի սիրահարների համար ներկայացնում եմ, թե ինչպես պատրաստել սնկով անզուգական ապուր:
Դուք կզարմանաք այս անսովոր ապուրը պատրաստելու բաղադրիչների ցանկը կարդալուց հետո: Թվում է, թե որոշ մթերքներ պարզապես հնարավոր չէ համատեղել: Բայց, փորձեք և կհամոզվեք, որ այդյունքում ստացվում է թավշյա ապուր, չափավոր կծու և աննկարագրելի համեղ:
Սնկով Թավշյա ապուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Շիտակե սունկ 50 գ
- Շամպինիոն 100 գ
- Սոյայի սոուս 100 մլ
- Գազար 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Կարտոֆիլ 2 հատ
- Ծովաբողկի արմատ 1 ճաշի գդալ
- Աղ 1 պտղունց
- Կանաչ սոխ 0,5 փունջ
- Կոկոսի կաթ 150 մլ
Սնկով Թավշյա ապուր. Պատրաստման եղանակ
- Չորացրած շիտակե սունկը 2 ժամ թրջեք 300 մլ եռման ջրում: Ապա հեղուկը մառլյայով քամել կաթսայի մեջ, ավելացնել ևս 1 լ ջուր: Ավելացնել նաև սոյայի սոուս և կաթսայի հեղուկը եռացնել:
- Կտրել շիտակե սունկը կիսով չափ և ավելացնել արգանակի մեջ: Սունկը, սոխը և կարտոֆիլը կտրել խորանարդներով, իսկ գազարը` կես օղակներով:
- Բաղադրությունը տեղափոխել ապուրի մեջ և եփեք ևս 30 րոպե:
- Ավելացնել ծովաբողկ, աղ, կտրատած կանաչ սոխ և կոկոսի կաթ և լավ խառնել:
Սնկով Թավշյա ապուրը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավով ապուր