Վարսակի շիլա. Ինչպես պատրաստել առողջարար նախաճաշ որ նաև շատ համեղ ու հաճելի ստացվի

Վարսակի շիլա ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Վարսակի շիլա. Այս բաղադրատոմսը հացահատիկի սիրահարների համար իրական գտածո է, առավոտյան դուք չեք կարող պատկերացնել ավելի լավ նախաճաշ, քան առողջարար, բուրավետ և համեղ շիլան:

Շատերը հավանաբար գիտեն, թե ինչպես պատրաստել վարսակի շիլան, բայց ինչպես անել, որ այն անչափ համեղ ստացվի` հավանաբար մի քանիսը:

Վարսակի շիլա

Վարսակի շիլա. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_ Վարսակի փաթիլներ կամ շիլա 250 գ

_ Եռման ջուր 350 մլ

_ Կաթ 250 մլ

_ Աղ 1 \ 2 թեյի գդալ

_ Շաքարավազ 1,5 ճաշի գդալ

Վարսակի շիլա

Վարսակի շիլա. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

_ Նախ վերցրեք վարսակի փաթիլներ կամ շիլա, լցնել դրանք կաթսայի մեջ, ապա վերցնել եռացրած ջուրը և լցնել դրա վրա: Ծածկել կափարիչով և թողնել գոլորշու մեջ` 15 րոպե:

_ Այնուհետև պետք է կաթը եռացնել, ապա եռացրած կաթը լցնել շոգեխաշած շիլայի մեջ, խառնել, ավելացնել աղ, շաքար, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել և դնել միջին կրակի վրա:,

_ Այս վիճակում շիլան հասցնել եռման և եռացնելուց հետո եփել մոտ 3-4 րոպե:

_ Եփվելու ընթացքում խորհուրդ է տրվում անընդհատ խառնել շիլան, որպեսզի այն չկպչի:

Վարսակի շիլա

Շիլան պատրաստ է, այն համեղ է և շատ գոհացուցիչ: Դուք ոչ մի տեղ ավելի լավ բաղադրատոմս չեք գտնի, ամեն ինչ պարզ և հեշտ է, և համն այնպիսին է, որ անհնար է դիմակայել և չփորձել գոնե մի գդալ այդպիսի համեղ նախաճաշից:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Դդումով կրեմ ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք