Վարսակի շիլա. Այս բաղադրատոմսը հացահատիկի սիրահարների համար իրական գտածո է, առավոտյան դուք չեք կարող պատկերացնել ավելի լավ նախաճաշ, քան առողջարար, բուրավետ և համեղ շիլան:
Շատերը հավանաբար գիտեն, թե ինչպես պատրաստել վարսակի շիլան, բայց ինչպես անել, որ այն անչափ համեղ ստացվի` հավանաբար մի քանիսը:
Վարսակի շիլա. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_ Վարսակի փաթիլներ կամ շիլա 250 գ
_ Եռման ջուր 350 մլ
_ Կաթ 250 մլ
_ Աղ 1 \ 2 թեյի գդալ
_ Շաքարավազ 1,5 ճաշի գդալ
Վարսակի շիլա. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_ Նախ վերցրեք վարսակի փաթիլներ կամ շիլա, լցնել դրանք կաթսայի մեջ, ապա վերցնել եռացրած ջուրը և լցնել դրա վրա: Ծածկել կափարիչով և թողնել գոլորշու մեջ` 15 րոպե:
_ Այնուհետև պետք է կաթը եռացնել, ապա եռացրած կաթը լցնել շոգեխաշած շիլայի մեջ, խառնել, ավելացնել աղ, շաքար, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել և դնել միջին կրակի վրա:,
_ Այս վիճակում շիլան հասցնել եռման և եռացնելուց հետո եփել մոտ 3-4 րոպե:
_ Եփվելու ընթացքում խորհուրդ է տրվում անընդհատ խառնել շիլան, որպեսզի այն չկպչի:
Շիլան պատրաստ է, այն համեղ է և շատ գոհացուցիչ: Դուք ոչ մի տեղ ավելի լավ բաղադրատոմս չեք գտնի, ամեն ինչ պարզ և հեշտ է, և համն այնպիսին է, որ անհնար է դիմակայել և չփորձել գոնե մի գդալ այդպիսի համեղ նախաճաշից:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Դդումով կրեմ ապուր