Տավարի միս սոուսով. Ճաշի նրբահամ ուտեստ
Տավարի մսի պատրաստումը շատ մանրակրկիտ գործ է: Ճարպի քիչ քանակի պատճառով միսը հաճախ չորանում է: Տավարի միսը քնքուշ և անուշաբույր դարձնելու համար առաջարկում ենք թխել այն ջեռոցում՝ թանձր սոուսով:
Մանանեխ-թթվասերային սոուսով տավարի միսը պատրաստելու համար շատ ժամանակ է պահանջվում, բայց գործընթացն ինքնին անչափտ պարզ է: Պարզապես խառնեք պահանջվող բաղադրիչները, իսկ հետո մնում է ջեռոցում պատրաստվելուն սպասել:
Содержание
Տավարի միս սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Տավարի միս 500 գ
- Սոխ 2 հատ
- Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ
- Կարագ 1 ճաշի գդալ
- Ցորենի ալյուր 1 թեյի գդալ
- Թթվասեր 120 մլ
- Մանանեխ 1 թեյի գդալ
- Աղ `ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Տավարի միս սոուսով. Պատրաստման եղանակը
- Մանրացնել տավարի միսը և սոխը, ավելացնել համեմունքներ և արևածաղկի ձեթ, խառնել:
- Միսը տեղափոխել յուղած տապակի մեջ: Ծածկել փայլաթիթեղով և եփել ջեռոցում 2 ժամ 180 աստիճանով:
- Թթվասերը խառնել ալյուրի, մանանեխի, աղի և պղպեղի հետ, մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
- Պատրաստի տավարի մսին ավելացնել սոուսը և խառնել այն հյութով, որն անջատվել է:
- Եփել միսը ևս 30 րոպե:
Այս անհավատալիորեն համեղ տավարի մսին արժե սպասել: Դուք կվայելեք յուրաքանչյուր պատառը: Իսկ մանանեխը կերակուրին հատուկ նրբություն կհաղորդի:
Տավարի միսը սոուսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սպագետտի Բոլոնեզ սոուսով