Հագեցնող տաք սենդվիչներ. Ընկերների հետ հաճելի ժամանցի համար ընտիր նախուտեստը կարող եք մի քանի րոպեում պատրաստել

տաք սենդվիչներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բուլղարական պղպեղով պատրաստենք Հագեցնող տաք սենդվիչներ, որոնք հիանալի են նախաճաշի և խորտիկի համար: Պատրաստելու համար պետք են մատչելի բաղադրիչներ:

Դուք հավանաբար չգիտեիք, որ բուլղարական պղպեղն իրականում առաջին անգամ Բուլղարիայում չի աճեցվել: Տրամաբանական է թվում բանջարեղենն անվանել այն երկրի պատվին, որտեղ այն պատմականորեն աճում է:

Այնուամենայնիվ, Ամերիկան, մասնավորապես Պերուն և Մեքսիկան, պետք է համարել բուլղարական պղպեղի ծննդավայրը: Ինչու՞ ենք այդ դեպքում մենք անվանում բուլղարական պղպեղ: Բանն այն է, որ Խորհրդային Միության տարիներին այս բանջարեղենի մատակարարումը գալիս էր Բուլղարիայից։ Խորհրդային տարածքում ֆիքսվեց, որ պղպեղը բուլղարական է։

Տնային տնտեսուհիները բուլղարական պղպեղով շատ հետաքրքիր ուտեստներ են պատրաստում։

Եկեք այսօր պատրաստենք այսպիսի տաք սենդվիչներ:

տաք սենդվիչներ

Հագեցնող տաք սենդվիչներ. Բաղադրիչներ

_հաց — 8 կտոր

_աղ — 0,5 թեյի գդալ

_քաղցր բուլղարական պղպեղ — 1 հատ

_օրեգանո — 0,5 թեյի գդալ

_լոլիկ — 1 հատ

_ձու — 1 հատ

_կանաչ սոխ — մի փունջ

_մայոնեզ — 1 ճաշի գդալ

_խոզապուխտ — 80 գ

_պանիր — 100 գ

տաք սենդվիչներ

Հագեցնող տաք սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրած քաղցր պղպեղը և լոլիկը կտրատել փոքր խորանարդիկներով մեջ, խառնել ընդհանուր տարայի մեջ։

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, վրան դնել հացի կտորներ։

_Կանաչ սոխը մանր կտրատել, խոզապուխտը քառակուսիներով կտրատել ու պանիրը քերիչի մանր ատամների վրա մանրացնել։

_Այս բաղադրիչները տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ բանջարեղենի կտորների վրա:

_Սոուսի համար առանձին ամանի մեջ խառնել ձուն, մայոնեզը, օրեգանոն և աղը մինչև հարթ լինի։ Լցնել սոուսը աղցանի վրա և մանրակրկիտ խառնել։

_Ստացված զանգվածը քսում ենք յուրաքանչյուր կտոր հացի վրա։

_Սենդվիչներ թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ 7 րոպե։

տաք սենդվիչներ տաք սենդվիչներ

Բաղադրատոմսի համար լավագույնն է օգտագործել բոքոն կամ բուրավետ փափուկ բուլկի:

Ցանկալի է նաև տնական մայոնեզով սոուս պատրաստել՝ ավելի ընդգծված համի համար։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք