Այսօր պատրաստելու ենք շատ նրբահամ կրեմ ապուր հավի մսով և բանջարեղենով, որը նորովի իր մատուցման մեջ և շատ նուրբ համ ունի։
Содержание
Ապուր հավի մսով և բանջարեղենով․ Բաղադրատոմս
- Սոխ — 1 գլուխ
- Գազար — 1 հատ
- Կարտոֆիլ — 2 հատ
- Հավի կրծքամիս — 250 գր․
- Քաղցր պղպեղ — 1 հատ
- Կարագ — 50 գր․
- Ձիթայուղ
Ապուր հավի մսով և բանջարեղենով․ Պատրաստման եղանակ
- Գազօջախին դրված կաթսայի մեջ ձիթայուղ լցնել և սոխը խոշոր կտրատված լցնել վրան, բոլոր բանջարեղենը խոշոր ենք կտրատում, քանի-որ վերջում հարելու ենք,
- Գազարը նույնպես խոշոր կտրատված ավելացնել,
- Այնուհետև կարտոֆիլը,
- Խաշած և մանրացված հավի կրծքամիսն ենք ավելացնում և կտրատված քաղցր պղպեղը,
- Աղ ենք անում և խառնելով տապակում մոտ 5 րոպե,
- Հավի արգանակ ենք ավելացնում և մոտ 15 րոպե եփում,
- Եփվելուց հետո էլեկտրական հարիչով հարում ենք և դարձնում կրեմանման զանգված,
- Տաք վիճակում ավելացնում կարագ և մատուցում գեղեցիկ ափսեով տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ։